Khamis, November 04, 2004

Kendhuri nasik minyak azman n fuziah

alamak kengkawan semua,
ada satu jemputan...pada 17/11/2004 kendhuri kawin di umah fuziah di kupang, baling, kedah...
n pada 28/11/2004...kenduri umah azman di kuala ketil..sapa nak pi? jom..aku mungkin pi umah man on 28 tu la...geng2 umah semua nak pi sana...
aku wakil depa la untuk jemput semua kengkawan yg mana tertinggai jemput na..
selamat pengantin baru...selamat berbahagia...

10 ulasan:

Shima berkata...

sebenornye..dekat dr umah aku memakan masa sejam je. tp 28hb tu aku dh balik kl

Mr_Rizal berkata...

hihi..
ku belum dapat tengok lagi kad kenduri abang man tu...

Shima berkata...

eh..kan ker saya bg awk tgk kad tu...xleh ker?

the legend berkata...

pak raja,

hang mintak kat dashimar la ..aku dh email kat kengkawan....aku nie wakil insuran dato man..

hehe

Mr_Rizal berkata...

ish!!
memang dah minta kat dia.. dia dah send pun tapi masalahnya file besar gila.. ku kat umah guna dial up... mana larat nak dload file besar2...
ekekeke...

kak shima, kamu save dalam thumbdrive pastu kasi saya tengok, boleh?

Shima berkata...

nan..hang ni wakil insurans ke...insurans apa?

the legend berkata...

wakil utk jemputan kawen depa dua org la..aku tolong promosi dlm internet la..

haha..aku buat insurance the legend aku sendiri

Shima berkata...

laa...ingtkan betui wakil insurans. manatau kot aku leh amik insurans kat hang. eh..hang tau tak sapa2 yg jd consultant utk unit trust? kalau leh public mutual punya.

the legend berkata...

haha, aku la orgnya yg betul tanya pasal public mutual la...

aku ada kawan la jugak yg dok buat pasal nie...tapi cina la, nanti aku contact dia mcm mana na, dia keja kat damansara intan...ala contractor buat system library aku nie hah.

Shima berkata...

hang xmau masuk public mutual nyer unit trust ke? public mutual punya performance last couple of yrs ok gak.