Isnin, Disember 13, 2004

PC Fair 2004

hulamak, dah abih rupanya pc fair yang telah berlansung di ibukota chinta semalam ye, macam biasa la, org ramai berpusu-pusu nak chari barang masing2. begitu lah, warga kota yang dahagakan device and electronic device pasai komputer depa nie akan menchari la ianya di sana. aku pon dah pegi low yat semalam chari USB card. alamak murah je sekarang, 50 ringgit je utk 4 port usb. so, PC aku sekarang dh bule guna usb la. amin. ramai la menchari macam2 barang, pepaham je la, PC fair mesti meriah punya la. aku tgk printer pon murah jugak. aku nk sambaq satu la, printer BJC 1000 aku dh rosak la plak. hehe.

5 ulasan:

Shima berkata...

dh abis? aku xsempat nk p. balik kpg. tp nnti kalau ada duit lebih aku nk beli yg 3 in 1..printer, scanner, copier..mcm best je.

the legend berkata...

alamak kak shimar, aku pon tak tau la pasai apa org tak ramai dua ari nie, semua period kot, tadak mood nk cakap...hehe

Shima berkata...

hang pun sama diam gak...hang pun period gak ka? ;)

Mr_Rizal berkata...

mmm... bukan nak kata aaa... sebenarnya, semua participant yang joint pcfair tu adalah orang2+syarikat2 yang tidak beroperasi di dalam plaza low yat.. dan jika korang p kat pcfair dan dapati harga satu2 hardware tu murah, memang murah... tapi sebenarnya harga yang kay plaza low yat lebih rendah dari yang dijual kat pcfair tu..

untuk pengetahuan korang, pekedai kat low yat plaza tu ada persatuan dan diorang pun ada buat fair diorang sendiri tapi takde masuk mana2 news paper or tv... dan kalau korang p kat low yat fair ni, pasti terbeliak mata korang pasal barang2 kat sana yang dijual jauh lagi murah dan up-to-date dari kat pcfair... untuk maklumat lanjut, layari

www.lowyat.net

jadi, korang cari sendiri aaa...

Tanpa Nama berkata...

I think this is among the most significant info for me.
And i'm glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is perfect, the articles is really nice : D. Good job, cheers

Here is my blog ... new cellulite treatment