Khamis, Februari 24, 2005

Gambar kenduri jamain


kenduri jamain nie kat umah istri nye di kuala ketil, kedah pada 9 hb february yang lalu. kenduri kat rumah jamain is on 13 february 2005. so, semoga jamain berbahagia sokmo dan terus berjaya. Amin. sesiapa yang ingin menghubungi saudara jamain kita nie, bule le drop email at: jamain@oum.edu.my

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kepada jamain, selamat berjaya dan semoga dapat anak dan seterusnya anak, dan seterusnya anak...hehe sampai la dpt chuchu...

jaga diri bebaik dan istri nye bebaik..

the legend berkata...

kepada jamain, selamat berjaya dan semoga dapat anak dan seterusnya anak, dan seterusnya anak...hehe sampai la dpt chuchu...

jaga diri bebaik dan istri nye bebaik..

Tanpa Nama berkata...

Nan ..thanks bebanyak display gambo kawin aku kat web...
So kepada kawan2 yg dihormati singgah2la rumah jamain kat bukit tinggi klang...belakang Giant dan Tesco....anathing just call me at 019-341 3031..

Pesanan dari penaja: Cepat2la kawin...wahai rakan2 sekalian...umur dah pung meningkat...K doakan kami bahgia selamanya sampei anak,dan cucu cicit

Tanpa Nama berkata...

amboi...suruh orang kawen cepat2 ye...hehe..nanti la, tunggu masa dan ketika nanti ada la tu..capai cita2 yang penah dicitakan dulu. itu yg penting, bila dh kawen susah nanti, so, puaskan idup bujang dulu...

ada la ruzki nanti ye...

Shima berkata...

ya..smoga bahagia ke anak cucu...utk kita smua..hehhe

Tanpa Nama berkata...

Weiiii!!!! Jamain ni yg mana 1??? Masa gathering dia pakai baju warna apa???

the legend berkata...

ala yg bawak org umag dia tu..pakai jersi warna biru putih tu la....yg ambik gambaq masa aku tgh dok ckp tu la....kan bini dia yg pakai tudung kuning tu...

Shima berkata...

la tak prasan ka? dh byk kali Nan mention nama dia...sembang not enough enough la tue..

Tanpa Nama berkata...

hehehehehehehe............Kcma dengki ahahahahahaha............

the legend berkata...

alamak...tu la..tak mau kenai semua yg ada kat situ...padahai dia dok lepak kt sebelah aku ja masa aku dok ckp kat depan tu...yg dok ambik gambaq guna camera comey aku tu...pakai baju biru and bini dia dok sebelah ujung nuuuu..dua dari tepi..tepi skali awek si fauzie....