Rabu, April 20, 2005

Dah selamat azuan + baiti



kengkawan semua, ini lah dia...gambaq kawen kawan kita si azuan (wan8999@yahoo.com) tu la, tu la org rumah dia...norbaiti...hehe. amacham ok ka? ok kan...
tu la dia, apa pon dah selamat majlis nie.. mak + pak aku ada join sekaki masa pi mengantor tu.. mak azuan + makcik dia ada jugak dan juga lain2 ahli keluarga turut meriahkanmajlis tersebut...

apa pon, memang best la..bertolak dari shah alam pagi tu dan sampai tgh ari kat rumah aku dulu..org kata bertanggak la kiranya, pastu baru pi kamunting..rumah di mana final judgement akan berlaku... gambaq lain akan diberikan kemudian la ye... tak muat la bnyak2 dalam nie...

okey...sekian melaporkan dari arts.limited news network. :)

17 ulasan:

Sri Cempaka berkata...

Hamboiii........cantiknya "org rumah" dia......ala-ala Bienda gitu.......apa2 pun Nan, kalo jumpa si Azuan tue ucap tahniah bebyk kt dia.........

the legend berkata...

hahahaha, tahniah dah ada org bg respons... tu la dia. memang comey pon, aku pon tekejut jugak masa mula2 tgk tu..wow!!!!

mcm bienda la plak...adoi....okey la tu, perhiasan azuan la tu...
email la kat dia nanti...dia akan keja balik selasa depan (26/4/2005), dia cutie balik kampong kat Merbok la....

heheheh

the legend berkata...

dah selamat la dia kan? bagush la....

Shima berkata...

ha'ah..ala-ala Bienda. tahniah utk wan + Baiti. pasaipa hang terkejut..aku ingtkn hang dh penah tgk dia. hehehe..bagusla apapun dh selamat berumahtangga.

Sri Cempaka berkata...

Ntah apa-apa ko ni Nan.......cantik pun ko terkejut....hahahahahaha......

cat berkata...

wah comeinya org rumah wan....nan nanti ucapkan skali tahniah dari aku utk wan + baiti...

Tanpa Nama berkata...

emm..aku pun nk tumpang ucap tahniah kt wan n baiti..moga2 brbahgia..

ita

the legend berkata...

tekejut jugak la...sebelom nie biasa ja...bila time kenduri tu, wow!!!! marvellous..beb..comey...

hangpa bule la email kat wan sekali untuk memebrikan mesej peribadi kat dia...email tu ada aku selitkan sekali...

amboi kak shimar nie....

the legend berkata...

aku selalu tgk awek dia tu dulu...tapi mmg comey la..dari dulu pon, cuma kali nie lebeh dia punya comey tu....maklumlah jadi raja sehari,..meme go tu....

the legend berkata...

awek cun memang la menyeramkan...takut aku..bile tgk awek cun cun nie....gementar tubuh...tapi tadak apa2 la...aku nie kan pemalu org nya...chek malu lah ita...

Shima berkata...

kah kah kah...aku nk tergelak bila hang kata awek cun menyeramkn, gementar bdn..hehehe...ada rasa cam seram sejuk tak?

Tanpa Nama berkata...

hahahahahaha

Sri Cempaka berkata...

Seram sejuk tue Kcma je.......

Shima berkata...

kshima x seram sejuk...sejuk je, seramnye xde

Tanpa Nama berkata...

saja nak tinggai jejak...

dah org hulur salam perkenalan kan..

-batrisya-

Sri Cempaka berkata...

Nan.....Batrisya ni sapa lak????? Awek ko ke????

Kak ainil, awak ke???

the legend berkata...

aku pon tak kenal la...bukan daaaaaaaaa...

aku kan lone ranger...

batrisya........
salam perkenalan la.....join the club la..