Isnin, April 18, 2005

Kendurie Kawen Fauzi Alias



Inilah dia jemputan sorang lagi sahabat kita - ke majlis kenduri kawen nya... tak lain dan tak bukan saudara fauzi alias.. yeeee haaaaaaa...segala butir2 lanjut mengenai nya ada dibawah nie:

Assalamualaikum.

Tuan/puan adalah dijemput ke majlis saya yang akan diadakan sepertiberikut:

Tarikh: 5 Jun 2005
Tempat: No. 68, Batu 2, Jalan Temenggong Ahmad, Parit Keroma, 84000 Muar, Johor

Untuk rujukan tuan/puan, peta ke majlis perkahwinan saya disertakan bersama di atas sana.Kehadiran tuan/puan dialukan agar dapat memeriahkan majlis perkahwinansaya.Wassalam

Mohd Fauzi Bin Alias - Ex BSMPP (Peningkatan/Senggaraan)
BPL (M)No. HP: 012-6706976


26 ulasan:

the legend berkata...

alo pojie,

heheheheh...johore bharu, here we come...tu dia.....

the legend berkata...

alo pojie,

heheheheh...johore bharu, here we come...tu dia.....

the legend berkata...

alo pojie,

heheheheh...johore bharu, here we come...tu dia.....

Tanpa Nama berkata...

hi...
ari nie bosan xde kje...jln2 kt blog hang...
byk nyer jemputan kawin kt blog nie...
bile plak agaknyer aku nk nengok kad jemputan kawin nandre nie...

ita

the legend berkata...

ita?

arnieta rosli ke nie? woooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...tahniah arnieta rosli kerna sudah berjaya dalam perjalanan dan juga rintangan ke laman informasis aku nie...

so apa crita sekarang? hang kerja company apa ya?

aku punya kad kenduri lambat lagi...tapi bukan lah dalam masa lima tahun nie....so...hangpa kena tunggu lagi lima tahun ok...aku nak keja dan keja dulu....tu dia.....

so, arnieta rosli...apa crita?

the legend berkata...

amboi arnieta rosli,

bule la hang buat nanti multimedia storyboard untuk kelas kita nanti...hang letak ja gambaq2 kita yg dulu punya la..bule streaming nanti kat dlm blog nie....amacham?

apa crita puan nurul ha? hang ada dengaq berita tak?

the legend berkata...

nandre nie sebenaqnya sorang yang lone ranger mcm crita lone ranger tu la...wachaaaaaaaaaaaaa!!!!

the legend berkata...

puan nurul dah berapa org anak haaa? tu la, takkan dia buat planning lagi kot....camana dia haaaa?

Tanpa Nama berkata...

pnjg nyer wow...
aku kje kt tmpt lame lg...setia pd storyboard writer...
kak nurul dh lama xdengar citer laa..aku x contact pun...anak??? kalo contact pun x penah citer psal ank...
so nan..5 thn lg ler nk merasa nasi minyak taiping..xpe aku tungguuuu..itu pun kalo ko ingat lg nk jemput aku nie

ita

the legend berkata...

insyaAllah..kalau aku buat kenduri la...kalau takda pon, aku buat kenduri anak sedara aku je la...hahahaha.

tu je yang bule aku buat..atau pon aku buat kenduri besday aku ke..yang ke 30? amacham..baguih tak?

tu dia....

the legend berkata...

betul lah, puan haida tu tak suka crita pasal anak..aku rasa dia blom sedia lagi nak dapat anak kot? betui tak?

Shima berkata...

mak ooiii...lambtnya aku nk tunggu hang kawin? 5 thn lg ka? mmm 33 thn ka? fuyooo..kalau dh lama msti grand betui mjlis hang ni. cayalah..tp aku tau hang x redi lagi..

Shima berkata...

do visits my blog today..there's smthg

lori berkata...

Please be careful when you buy tramadol.

Please be careful when you buy Cheap Tramadol.

Please be careful when you Buy Cheap Tramadol.

Please be careful when you buy Tramadol hcl.

Please be careful when you Buy Tramadol online.

Please be careful when you buy Tramadol.

Please be careful when you buy Discount Tramadol.

Please be careful when you buy drug tramadol.

Please be careful when you buy generic Tramadol.

Please be careful when you buy hydrochloride tramadol.

Please be careful when you order tramadol.

Please be careful when you buy Tramadol online.

Please be careful when you buy Tramadol ultram.

Please be careful when you Buy Tramadol Online.

Please be careful when you Cheap Tramadol.

Please be careful when you Buy Cheap Tramadol.

Please be careful when you Tramadol hcl.

Please be careful when you Buy Tramadol.

Please be careful when you Discount Tramadol.

Please be careful when you Order Tramadol.

Please be careful when you Tramadol Online.

Please be careful when buying Tramadol.

Please be careful when you Buy Tramadol online.

Please be careful when you Buy Fioricet Online

Please be careful when you Buy Fioricet online

Please be careful when you buyloss weight

Please be careful when you Buy Tramadol.

Please be careful when buying Tramadol.

Please be careful when buying Tramadol.

Please be careful when buying enlargement penis pill .

Please be careful when buying enlargment penis pill .

Please be careful when buying penis pill .

Please be careful when you
buy tramadol .

Please be careful when buying tramadol .

Please be careful when buying tramadol .

Please be careful when you buy tramadol online .

Please be careful when you buy tramadol .

Tanpa Nama berkata...

emm..correction
nan pn haida tuh bkn xnak ank tp rezki blum lg buat masa nie..2gu ler smpai masa nyer nnt..one sweet day

kalo hang jemput...ape2 jenis majlis pun insyaAllah aku mai...

ita

Shima berkata...

Eh nan..sapa lori tu? Hacker ke? Jgn main2 aa..

Tanpa Nama berkata...

aku pon tak tau la nie....tu la masalah nya..

the legend berkata...

alo kak shimar, nak tunang rupenye...wow, patut la berseri-seri muka nya....

nanti hang bagi la alamat kat mana bule pi tengok? aku pon nak pi la jugak, nak buat lipotan la..berita bagush nie...ok na.....

Shima berkata...

;) alamat...aku dh bg dlm blog aku tu. mijon tau..tp depa msti mai awal skit. kalau hang nk mai..hang mai kul 3.30 ke ats. sbb kalau awl msti hang dok tercongak kt situ..hehhe..tp kitaorg x kisah..kitaorg ok punya kalau nk dtg awl tolong2 ka...heheh

Shima berkata...

ajak la macho Azmin tu..heheh..org kpg aku

the legend berkata...

OK CUN..TIMA KASEH KAK SHIMAR KECIK......MACHO ADA TUUUU

Tanpa Nama berkata...

En Nan, takder ke laporan kawan kite kawen,,wan..kalau ader gambo leh selitkan la barang sekeping dua,,untuk tatapan bebudak yang tak p nie..
p/s ..bila nak laypark minum wei.


zan

the legend berkata...

hai izan cute,

aku tgh compile laporan nye...gambaq aku ambik petang nie lepas keje kat seksyen 2...

insyaAllah aku akan publish dalam esok ke...

the legend berkata...

izan,

kena tggu hang cuti la...bule ajak geng2 chye, dato, kangkung semua la....hang bg tau la dulu, bile hang chutie ok....

ulamak..so..kenduri pojie..sapa nak pi nie?

Tanpa Nama berkata...

haaha...pojie nyer mcm maner plak..aku n dato kena laa check schedule dulu kan...pepaham je laaa org keja tak tentu masa.....hahahahahaha

the legend berkata...

hehehehehehe.....

aku paham kerjaya hangpa dengan shipping line nie....tak bule buat apa la...pelayaran tu adalah satu kerja yang mulia...kerna umat terdahulu pon menggunakan teknik pelayaran untuk menyebarkan agama Islam nie.... ibnu battutah..contohnya.

takpa...nanti sapa nak pi, bule la aku tompang sama ye.