Rabu, April 06, 2005

Selamat penganten Bharu - 16 april 2005


Ini lah dia kad selamat pengantin bharu azuan ahmad pada 16hb april 2005 di kamunting, Taiping, Perak....KEPADA SEMUA KENGKAWAN...JEMPUTLAH KE KENDURI AKU YE....

30 ulasan:

Sri Cempaka berkata...

16 hb dh x lama dah........mesti si Azuan tue tgh berdebar-debar kan???? ihik......

Tanpa Nama berkata...

azuan tgh berdarah manis la shimar...uuiiiiiiiiii maneh tu macm manits.fm radio kat KB.

hehehe

amcham...kita pi mau tak..tapi kena pakai baju puteh la...tak kira la baju apa....

Tanpa Nama berkata...

heheheheh..kenduri kenduri...syok la....makan freeee

Shima berkata...

aikk..bila masa lak aku komen? aku baru nk komen..ats tu mijon la..hehehe

Tanpa Nama berkata...

takpa la kak shimar....saja ja aku prepaid kan comment hang tu. hehehehehehe

Tanpa Nama berkata...

selamat pengantin baru gak urk azuan.....semoga berkekalan hingga hujung nyawa (pinjam tittle movie razak mohaideen jap)...heheheh

jilie berkata...

salamelekom...selamat pengantin baru utk azwan...semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa...kepada kawan2 yg lain bila nak kawin...kawin le cepat2 korang tu semua dah tua...bubye..from me

Sri Cempaka berkata...

Jillie mana ni???? JIllie Zura ke??? Dgr kabar ko dah jadi penolong pengarah???? Betul ke??? Ko dah kawin ye???

the legend berkata...

hai jilie,

penolong pengarah maktab penang ye?????? amboi kamu nie yob.

caye le..

jilie berkata...

ye saya jilie...tapi bukan lagi jiliezura...jilie single mingle and available...taknak couple dah asyik kena tipu je..tak kawin le aku jawabnya...hahaha...nama je penolong pengarah...buat keje serupa gak mcm librarian...utk korang semua aku wish good luck dlm kerjaya dan kehidupan and semua...bubye

Sri Cempaka berkata...

Apsal lak ko kena tipu???? Tipah tertipu ke?????

jilie berkata...

kena tipu lah...kata nak kawin..tup tap tup tap...taknak pulak..apa dia ingat aku bola ke pe???
takpelah yg dah sudah tu sudahlah...aku pun mintak maaf kat korang kalau ada silap salah..selamat hari raya..jemputlah dtg penang..aku belanja makan char kuey tiow...meh la jgn malu2..

Sri Cempaka berkata...

Ha'ah......cara ko mintak maaf tue mcm ari raya lak....hahahahaha

the legend berkata...

jilie,

nanti aku pi penang aku jumpe le mike ye....

aku balek tepen 16hb nie..ada kawen azuan ahmad la....

jom le kat tepen je...ari sabtu ketiga 16hb april......

moh le kite yob...

jilie the lone ranger...

the legend berkata...

jilie nie baek org nye...baguih buat suami..dan buat teman idup le...

jilie...mai penang..kita lepak padang kota..sekodeng sekali sekala....

the legend berkata...

aku suke bebnor dok lepak tepi laut yob....

jilie...sabor ye...

ape blog kamu yob? kabor le kat teman nie hah.

jilie berkata...

ooo..seronok jugak ye dpt jumpa korang semua...aku boleh join ke??? heheheh
nan..kamu kabo kat deme aku baik...mcm le deme tak kenai aku..pd deme aku ni mcm setan je...tp dululah...skrg aku dah baik...
aku baru je mengaktifkan diri aku dlm blog ni...yg dulu aku dah lupa..
http://menteh.blogs.friendster.com/my_blog/

cat berkata...

wah bagusnya bertambah ramai org kat blog nan nie.....
xpa sabaq ja la noe jilie...insyaAllah ada la jodoh hang nanti....dah dok penang tue dekat la ngan umah aku...hang dok maktab tunku bainun kan...dekat snagat ngan umah aku...blh la mai umah aku nanti......

jilie berkata...

cat...aku kat maktab persekutuan bukan tuanku bainun...aku kat pulau ler..gelugoq..ada masa free bila balik kg dtg ler sini...

cat berkata...

ic hang kat maktab 4p ka....yg dekat usm tue....aku every month balik kg...tiap kali balik slalu lepak penang jumpa member2 sekolah dulu.....blh la nanti hang blanja aku..heheheh...lawak jer

jilie berkata...

takpe cat ko dtg le aku belanja...takde hal punya..hehehe

the legend berkata...

rameinye marka yob oiiiiiiiiiiiiiiiiii...teman udah nengok blog mike tu... eiiiii...

caya la.

Sri Cempaka berkata...

Hahahaha........mak pun dah tgk blog ko Jilie.....bagus betul post yg ko tulis tu.... Org yg nk jadi cikgu ni betul2 ikhlas ke??? Atau guru adalah cara termudah nk join gomen, hmm.....kena pikir tue!!!

Aku pun mcm ko gak, idup dlm dunia pendidikan....cuma yg beza, aku private, ko gomen.....tp, setakat ni aku rasa cikgu private kena lebih commited la sbb student diaorg anak org berpangkat.....

Apapun sama2 lah kita berkhimat untuk negara.........

jilie berkata...

oohh kengkawan...ingatkan nak join korang sabtu ni masa kawen azwan tp x dapat kut sbb ada program kat maktab..leceh betul ler..rindu kat korang...rasa mcm nak berlaga hidung...

the legend berkata...

idung kamu panjang lagi ke yob? hehehe mcm kaum kat new zealand tu kan....

Sri Cempaka berkata...

Astagfirullahalazim...........

Tanpa Nama berkata...

hehe, mmg ada kaumyang akan lagakan idung..bila depa jumpa..tgk tak Pak Lah jumpa PM negara mana ntah, dia akan lagakan idung tanda salam ukhwah...hehehehe

Sri Cempaka berkata...

Takpe, takpe....nanti kita jumpa kita laga ayam, okey dak????

Shima berkata...

uihh..dh lama xmasuk blog nan ni..best woo 4 ari cuti.hahha..
mmm...apa mijon xpenah nmpak ke org berlaga hidung bila jmpa? tp mmg ada 2 kaum dr new zealand praktis benda tu..cam adat la. tp kt sini pun ado..kucing2 pun berlaga hidung gak..korang prasan tak? heheh..sbb tu depa nya deria bau kuat ;)

Sri Cempaka berkata...

Abis tue kita nk kena laga idung jugak la utk kuatkan deria bau???? Hahahahaha........