Jumaat, Mei 06, 2005

The buzy week for me...

sori la kengkawan semua,

takda isu apa2 la minggu nie dan minggu depan nie... coz 10hb may is going to be the big day for us in jalan p8h..... nanti aku inform semua ok... esok sabtu and ahad are going to be the working day for us..there are lotz of things to do la...so, aku ada kat ofis la sabtu ahad nie....

selasa is the big day...satu arie tu mesti sebok la nya. its going to be an interesting day hahahaha.. tu la dia.

anyway, all the best ny frenz.... chiawwww.

14 ulasan:

Shima berkata...

ok..all de best! ada launching ke..

the legend berkata...

aaahhhh....

ada live telecast dari sini start kul 4pm sampai kul 6.30 pm....

pak lah rasmi..adoi....gila gila

Sri Cempaka berkata...

Amboiii Nan........hang kwn sume ngn menteri.....

Tanpa Nama berkata...

tu la dia...nak buat camana kan?

esok mmg ramai org beb...nanti aku tangkap gambor, nanti aku send sikit naaaaaaaaaa...

sampai malam la keja malam nie...hahahahah...lenguh kaki la....

Tanpa Nama berkata...

Perasmian PLF....10 may 2005....

Tanpa Nama berkata...

nanti2 la...aku bagi crita best punya la ye...

Sri Cempaka berkata...

PLF tu menatang apa???

Shima berkata...

PLF tu kan ke tmpat Nan keje? ye ke..

Shima berkata...

dont wori nan..nnti NSTP nyer paper msti masuk front page punya! hehe

cat berkata...

nan live telecast tue RTM yg cover kan...coz kalau xsilap aku kat sini ada penerbit book peralatan nak ke sana....wah masuk TV la cik nan...kena tgk nie...

the legend berkata...

aah, sila tgk nanti...aku kena jaga pameran utama la...adoi..time pak lah n lain2 tu melawat, aku ada kat situ la... alamak...

kengkawan semua jugak yg tolong.....kalau tak, aku takda kat sini...

PLF tu perdana leadership foundation ...heheh....

tank u nstp.....all the best... rtm...do ur best...

The Great Munmon berkata...

Ya! Sungguh bz, Namun mereka semua akan bertanya kelak. Siapakah dua org lelaki dari yayasan yg hensem itu. Muhah ahwhahawhwahwah! :D

the legend berkata...

alamak,

banyak nya komen hang la.....nanti la aku dah pakai kot nanti tu, baru depa tau...haaaaa.. bila dah complete, hehe.

mun, hang nie mesti menjadi perhatian ramai la ye....

the legend berkata...

kepada semua, selamat menonton live telecast kat RTm Tv1 kul 4pm...