Selasa, Ogos 02, 2005

Kendhurie kawen Airin Nurfazera

Berita dari Sarawak...negeri kak mimie,

kepada semua kawan2 yang dihormati, aku telah mendapat satu berita bharue... bacalah kat bawah..

kendhuri kawen la...sapa plak nie? adoi...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

itu lah airin nurfazera...kamek dari sarawak la... hehe..

atorchara nya:

tarekh: 21hb ogos 2005
tempat: bandaraya miri, sarawak bumi kenyalang, malaya timor

alamat: aku tak dapat la plak... tapi bule email dia: nurfazera@yahoo.com .. dia telah memileh sorang jejaka dari sarawak jugak..wa cakap lu beb.... weee wiit....

selamat penganten bharue kamek ucapkan sama kitak...

15 ulasan:

the legend berkata...

aaaaaaaaaaaaaaaaa...tak kenai...

adoi, takkan tak kenai kot? dia nie mata mcm cina cikit la..dia selalu dgn noor azra dulu tu..kan azra mcm amoy...hehe..sedap ja kata kat org ye...

aku mmg camnie...

the legend berkata...

kepada khairie,

ape kabor? wah smart nya gambaq dalam blog tu...

http://khairiecute83.blogspot.com

the legend berkata...

dia budak matrik dulu la..airin @ anne....alamak..mesti kenai la...

Sri Cempaka berkata...

Nan, Azra tue dulu bukan makwe ko ke???

Shima berkata...

issh apala mjon ni..soalan sensitif utk nan tu.

Sri Cempaka berkata...

Yesszzz aaaa??? Sensitif ke??? Mintak maap la....jgn marah ye....

the legend berkata...

aaaahh,

azra tu makwe aku dulu..amoy tu la..hehe...

the legend berkata...

takpa shimar, tak kesah punya, tadak sensitif la..tu semua public view daaaa.. hehe...

amacham kengkawan semua? mau pi sana ka?

anne, selamat penganten bharue..

aku nak beli gigi buaya sungai sarawak la... aaaaaaaaaaaaaa satu lagi, nak jumpa rosli dhobi...

hehe

the legend berkata...

sarawak..ala, tempat kak mimie la...

the legend berkata...

cempaka sari,

hang takkan tak pi kot dengan bebudak shimar n cik kuching ? ajaklah policebutter sama...

Sri Cempaka berkata...

Xbole la.....bulan ni aku "short"....kalo ikut hati, sapa yg xnk pi mkn angin dgn kekwn....Sarawak lak tuh!!!!

Tp, memandangkan duit xdo...terpaksalah den lupakan niat di hati.....uwaaaaAAAAAA!!!!!!!

the legend berkata...

taman cempaka,

ala, jgn la teroyak sampei cam gitu bunyi nye..laen kali bule pegi la haha.

simpan duet tu...bule pegi pangkor ujung tahun nanti..yee haaa

Sri Cempaka berkata...

Pangkor???? Korg betul2 ke nk gi ujung tahun ni???

Shima berkata...

alamak..encik nan, kepergianku ke miri tak kesampaian la. aku harus berbakti pada negara la..ku bekerja pd hari perkahwinan airin nurfazera itu. salam bahagia utk ann dr jauh..hehe

Sri Cempaka berkata...

Kcma xjadi pegi???? Habis tu, sapa je yg bole pegi???

Nan, payah2 sgt ni.....ko je lah pegi...abis citer...heheheheh....