Jumaat, Jun 08, 2007

Merdeka de Everest 2007 @ Putrajaya

Merdeka de Everest 2007 team are:
Datuk Khalid Yunus
Idris Said
Ahmad Reduan
Ahmad Fakhri
Marina Ahmad
Mohd. Rofi Kori
Muhammad Fauzan...
"Itulah yang kita cari"

13 ulasan:

Shima berkata...

tahniah kpd wira2 negara!

the legend berkata...

tu la dia, minggu lepas ari jumaat geng2 tu mai tmpat aku nie.. tu yang kak cat bg tau aku yang marina and the gang nak pi yayasan...

saja la program presiden kehormat aku kan dia punya penaung...

ok la kan.. dpt jumpa datuk khalid buat pertama kalinya dalam hidup aku..

the legend berkata...

marina ahmad tu satu tempat keroja dgn kartina ahmad rupanya... macam adek beradek la plak...

the legend berkata...

aku dulu taun 1992, masa lepas SRP aku pi la naik maxwell hill yang jauhnya 7 km dari base camp..

bukan main leteh masa tu, aku try nak naik gunung daik berchabang tiga la plak... amacham ok ka?

Shima berkata...

Gunung daik bercabang 3,
hancur bdn dikandung tanah,
budi yg baik dikenang jua.

Elokla tu nan. Moga usahamu itu akn diberkati ;)

* betui ka pantun aku tu. Mcm ada yg tak kena ja.

the legend berkata...

hang telupa satu la...

"pulau pandan jauh ke tengah"

hahahaha...
itulah dia kak shimra oiii,
sempena tahun 2007 nie, banyak benda yang menarek berlaku kat malaya nie:

1. merdeka 50 tahun
2. eye on malaysia
3. nazrin kawen dgn zara salim
4. pak lah menikah
5. merdeka de everest

coming soon:

1. art4merdeka exhibition di muzium kesenian islam, kl - august 2007

Mr_Rizal berkata...

ada lagi benda benda menarik seperti...

1. kes rogol bertambah
2. kes pasang camera kat kat rumah yang disewa gadis
3. kes 3gp yang semakin banyak di"publish" dalam internet
4. kes banjir yang tak sudah
5. kes buang anak
6. kes rempit [sampai lupa kes gadis2 liar]
7. kes proton yang tak selesai dari tahun lepas lagi
8. kes gamble orang nak curi mesin atm
9. kes team bola malaysia yang asyik kena lauk je...
10. kes man utd [sampai pak lah kena masuk campur... patut ke??]
11 dan seterusnya. semua ni apa ke??

Shima berkata...

mmm...byk kes tu.
--thats the other side of malaysia.

hehe

the legend berkata...

ulamak, kak shimra dah boh gambaq baru la...
semaken berseri-seri...

the legend berkata...

pak raja, tu benda yang biasa terjadi tu...

tapi takpa.. aku trima pakai semua benda2 tu untuk dijadikan santapan terakhir raja bersiong...

Shima berkata...

hahaha...apa la hang. main bantai ja ayat. Raja bersiong la apa lah. hang ok ka?

legend berkata...

santapan raja bersiong tu adalah tajuk album Sil Khannaz.. hahahaa jangan main2 na...

legend berkata...

ya, aku ok mcm biasa la... kan aku suka buat ayat yang ikut dan ja, yang penting ada maksudnya dan relevant.. hehehehe