Khamis, Disember 11, 2008

Auditorium Cempaka Sari


Hari nie, 11 Disember 2008, aku akan berada di Auditorium Perbadanan Putrajaya untuk program Bridges bersama Dr. M & Prof. Robert Engle. Aku akan berada di sana bermula jam 10.00 am sehinggalah 6.??pm atau 7.??pm.. Program nie Raja Nazrin pon ada sekali. Program bermula jam 2.00 pm tetapi ianya memerlukan persiapan yang awal pada sebelah pagi. Anyway selamat bekerja kepada semua walaupun hari nie Selangor cuti sebab besday Sultan Selangor....

4 ulasan:

FiguRa berkata...

best tol keja kat library hg...leh blajaq mcm2... ada kekosongan x?? hehehe

Mister Amien berkata...

betul tu...
bukan takat blajaq macam2, tapi jadi kurang asam pun boleh blajaq kat sini...
tak caya, tanya nandre...

Nandre The Legend berkata...

hahahaha, itulah Librarian Era Baru..
marilah bersama-sama kita mempelajari selok-belok pelbagai skills dalam penganjuran program, PR, dan lain2 lagi untuk menambahkan lagi personal skills.

Itulah kami di PLF nie memang mempraktikkan pelbagai tugas di samping kerja-kerja sebagai seorang Librarian...

Oleh itu, marilah join workshop on leadership for library and information professionals pada 15-17 disember ini di PLF, Putrajaya.

Nandre The Legend berkata...

ya MIster amin,

dia nie pon dulu antara Alumni Persatuan Pustakawan Perdana yang suatu ketika dulu pernah keroje kat sini, dia telah mempelajari macam-macam sehinggakan membuat kurang asam pon ada jugak.. hehehehe, tapi kita enjoy kan mister amin...

ramai dah rakan-rakan yang pernah kerja kat sini dan mendapat kerja yang tetap di institusi atau organisasi yang lain, tapi kami maseh lagi berhubung melalui email, Facebook, Friendster, Blog...

Senang kata, Alumni Persatuan Pustakawan Perdana all over Malaysia...