Khamis, Mei 14, 2009

Aku kat MIHAS 2009

Sabtu lepas (9 Mei 2009) aku lepak kat MIHAS 2009 kat Matrade, Jalan Duta. Dia punya hall ada 4. Memang banyak la booth makanan, produk overseas pon ada, banks, machine2 dan lain2. Kalau pi situ, tak payah beli makanan, try ja food testing kat situ, buleh kenyang la. Aku siap pusing 4 kali. Leteh kaki.

7 ulasan:

maria berkata...

jelesnye dpt gi..

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

syoknya...org tu x pasan ke en legend pusing sampai 4 kali???

Mister Amien berkata...

hahahaha...
aku kenai nandre ni.. beliau memang mempunyai kepakaran mentekedarah free tahap dewa..
kalo 10 kali dia pusin pun org takkan dapat cam punya.. cayalah brader!!!

Nandre The Legend berkata...

ya, terima kaseh semua rakan-rakan ku...

jalan punya jalan, aku singgah kat penang halal hub punya booth, aku telah ditegor oleh seorang awek kecik yang berasal dari Taiping iaitu cik Firda aka Eagle, hahahahaha dia sudah menjadi warga kerja Penang Halal Hub....

Shima berkata...

huhu..aku mmg nk p sgt2 tp apakan daya..ada ESQ training.

Lebai Cute berkata...

aku pun tak dapat pi. wife sakit mata. mc seminggu lebih wooo...

Nandre The Legend berkata...

aku ada tgk bir ISTAK masa kat MIHAS tu, org bukan main berduyun-duyun pi try miunm, abeh tin kosong berselerak atas display dia, aku ambek brochure dia saja dah la.. tak mau aku try minum... naya nanti..