Ahad, Ogos 15, 2010

Restoran RM 2.00

Restoran RM 2.00? hang biaq betui cek.
betui la. kalau tak pecaya, hang pi tengok kat Seksyen 7 Shah Alam. Kedai dia dekat-dekat dengan balai polis seksyen 7 shah alam. Kawasan nie memang sesak dengan students ITM yang sewa kat situ di samping kereta parking berlapis-lapis.

Kalau nak tau lagi, pi tengok sendiri kat seksyen 7...

12 ulasan:

mar!ahaf!z berkata...

makan apa saja, RM2 ke?
saya dulu nak maintain perbelanjaan makan tghari tak lebih RM2, saya jadi vegetarian. hehe, nasi+3jenis sayur, RM1+ je..
tu kat seksyen2 laa..

Raptor 7 berkata...

saya dulu dok study kat uitm machang lagi syok:

nasik kosong + telur dadar + kuah paprik + teh o = RM 1.60 ##

WOWWWWWWWWW....

jenggos berkata...

tu la nikmat yang Tuhan bagi kat pengusaha restoran tu...

memang dia nak bantu dan beramal jariah kepada org yang berpendapatan rendah supaya dapat berkongsi ruzki kurniaan Tuhan bersama-sama.

Nanti aku nak try pi tgk la ujung minggu nie... aku nak jadi paparazi la jugak, ambek gambor restoran tu...

Raptor 7 berkata...

betui betui
mudah mudahan restoren yn semacam itu mendapat keberkatan dr Allah hasil perniagaannya..

pengalaman aku dulu pon sama, bersyukur sgt pasai ada yg ambik berat n provide makanan yg murah semacam tu.

aku rindukan uitm machang! =)

pelajar itm berkata...

aku suka makan nasik jugak kat seksyen 6, sebab harga dia sangat murah, itu menjadi tumpuan budak-budak ITM...

Seri Nuang Shah Alam berkata...

dengan chara ini, ruzki tu akan ditambah oleh TUhan.. takda ruginya

Shima berkata...

nnti tunjuk aa gmbr restoran tu kat mana..seksyen 7 skang dh maju...haha..byk tmpt yg aku x tau. klau 5-6 thn lps umah flat yg aku sewa tu ja kt situ...nk cari mkn pun susah. La ni mcm2 ada.

bekas penduduk sek 7 berkata...

seksyen 7 la nie dah menjadi pusat komersil yang mana sarat dengan pelbagai bisnes termasok bisnes gelap. hehehehehe, itu berlaku pada malam hari..

itu satu chabaran tu, belakang dia ITM ja, pastu sebelah sana plak ada i-City... lagi layan beb seksyen 7.... tak bule dok kat area flat tu, nak dok pon chari rumah teres

Raptor 7 berkata...

aku suka pi seksyen 7 kat pusat komersil tu pasai ada 2 kedai aksesori moto... byk giler brg2 best smpai rambang mata nengok...

tapi aku cuci mata ja, duit tarak nk beli2.. huhu

Nandre The Legend berkata...

cuci mata dengan aksesori motor, aku nak tukaq hon aku la, bagi bunyi macam hon keta sikit... sedap sikit bila hon keta yang suka pancung tu...

Raptor 7 berkata...

bro, ni ada artikel pasai restoren 2 hinggit hang tu:

http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/dengan-rm2-buka-puasa-di-malaysia-negara-ku/

mohandas karamchan ghandhi berkata...

makaseh bang amien raptor, hang sunggoh helpful...