Jumaat, Mac 31, 2006

The Legend

Good Day April,
guess who is this boy? hehehehee..

come on man...

11 ulasan:

Shima berkata...

come on lah..the legend ke ni? huhuhu..cayalah mr legend!

Tanpa Nama berkata...

wuyoooooo.... legendary betoi tuh... cayalah beb..

the legend berkata...

kita ada visi beb..
tu la dia.. legend mmg lain masa kecik.. bila dh besor nie laen la plak.betul, masa kecik dulu..puteh mcm cina pon ada..bila dh besor nie..gekap cikit muka pn dh tak mcm cina...

jd mcm laen..

legendary arts berkata...

saja la nk mengimbau sedikit kesah masa lampau masa kecik2 tu.. lagipon, itu masa aku dok kat kuala kangsar..

pastu aku pindah sungei way, PJ...my father kena transfer 3 tahun, aku darjah satu kat PJ..

masa darjah dua aku return to my hometown and stay kat taiping la...my father mintak balek perak, so, bermastautin la aku kat taiping..yeeee haaaaaa...

backstreet boys berkata...

ada lagi gamba aku masa kecik2.. maseh belom discan dlm soft copy, nanti la.. sebab koleksi gamba yang ada banyak volume tu berada di kampong la... tak bawak mai sini pon....

ada 2 3 keping ja yg simpan kat sini.

Shima berkata...

hehe..best gak tgk gmbr kecik2 ni.

edaleeja berkata...

ala comeynya dia..baru nk blajo tatih ye masa ni?

the hollies berkata...

heheheheh..

itu la dia..masa kecik, mmg comey..
masa besor nie, lg comey..kuang kuang kuang..

masa nie baru umor 2 tahun kot..rasanya gambo nie ambek tahun 1979..chewah,.....

Shima berkata...

haa..? thn 1979? masa tu aku baru 1 thn kot. hehehe. nnti kita smua letak gambo kecik2 rmai2. buatla buku kenangan batch kita compile gmbar smua. sonang haa nk tgk n contact balik. amacam?

micheal caine berkata...

bagush tu..tapi adakah semua mau mengambil bahagian dlm pertandingan dan usaha murni nie wahai puan shimra?

tapi takpa, kita try dulu..amacham?

Shima berkata...

aku cuma memberi cadangan sahaja..aku blh saja. apalagi..