Jumaat, Disember 29, 2006

Happy Aidil Adha and Happy New Year 2007

Pertama sekali, sempena di akher tahun nie, marilah kita sama-sama merenung kumbali aktiviti kita untuk setahun yang t'lah berlalu. buat post-mortem untuk semua sekali. begitulah adanya. Di sini jugak, ingen aku katakan untuk kesekalian banyak kalinya:

"SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA"
Tahun bharue bakal menjelang wei, ingen saya utarakan bichara mutiara kata untuk "my special one", my boss besaq kat kampong, my siblings, kengkawan disekeliling, boss-boss kat tempat kerja, kengkawan masa studi, masa kerja, geng2 se"internet" dan setaraf dengannya.. marilah kita laungkan kata-kata:

"SELAMAT TAHUN BHARUE 2007"

Bila melangkah masok ke taun bharue nie, mcm2 future project akan tiba. hehehehe.. aku pon dh masok kelab 3 kupang, wei le.. begitulah adanya... marilah melawat Malaya 2007..
jangan lupa back to the future...yeeee haaaaa

3 ulasan:

Aman berkata...

ye la..masa berlalu tanpa ku sedari.Akhirnya tiba juga kita di 2007.Semoga tahun 2007 ni membawa seribu rahmat dan pengertian.

aman jaya berkata...

alhamdulillah
aku dah masok kelab tiga kupang..

aku akan sambut ulangtahun ke 30 taun nie...tu dia...pastu merdeka plak 50 tahun... wow.. best nie...

aman jaya berkata...

semoaga bergumbira lah hendaknya semua kengkawan ku,
semoga tahun 2007 akan membawa rejeki yang lebeh lagi kepada kalian...

kerja kerja...