Sabtu, Mac 03, 2007

Hotel California - Unplugged

8 ulasan:

johnny depp berkata...

wah, ini layan hotel california la plak bro nie... tapi wa cajap lu beb, memang layan la lagu nie, lebih2 lagi part dia tengah goreng gitar masa dekat last last tu... sapa yang bule buat gitar solo tu, memang aku suka la....

the legend berkata...

kengkawan semua,

sapa yang terer buat gitar solo, mai la tolong contribute sikit... buat compilation video gitar...

aku masa itm dulu, rajen la buat drum solo... memang layan beb, tapi sayang la.. masa tu takda yang rakam.. maklumlah tak mampu nak beli video cam... cuma ada gambaq statik ja... org tolong tangkap kan... jadilah kenangan...

MelayuSLim berkata...

alumni plf nanti, buatlah band...the legend main gitar, en mun nyayi, kak lat jd pengurus,...ok gk....ada show kat luar org jemput nanti, byk dpt duit

the legend berkata...

makaseh abg taqie...
amroth nyanyi ye? wah, hahahaha
mesti best nie..

MelayuSLim berkata...

barangkali en amroth sesuai nyanyi lagu tradisional...perintis s.m salim...joget perantauan..ha..ha

one in the million berkata...

amroth suka nyanyi lagu anaklah ayam, anak ayam mati tersepit...

atau

lagu anak itik mati tertambat, anak kambing mati tersepit...

tu la lagu rasmi abg amroth hehee

MelayuSLim berkata...

"anak itik tok wei mandi dalam kolam,sakit ape tok wie sakit sendi tulang, ubat ape tok wie ubat limau lelah"...la...la..

Biby Cletus berkata...

interesting stuff you have got here keep up the good work.kewl blog be in touch


regards

Biby Cletus
Kerala,
India