Selasa, Februari 10, 2009

Raja adil raja disembah, raja zalim raja disanggah

8 ulasan:

Mr_Rizal berkata...

kalau saman tu mungkin tak berapa obvious, sebab institusi raja tak kebal... tapi bila buat demonstrasi baring atas jalan halang kereta raja... yang tu ku tak boleh terima...

ya-ummi berkata...

Daulat Tuanku!

Shima berkata...

mmm...gmbr je x cukup en nandre. Pasal senario politik kt perak ni..what say u?? :)

Seri Nuang Shah Alam berkata...

ini semua kerja org BN yang nak ambek balek Perak secara tergopo-gapah. tengok apa dah jadi hari nie, MB, Dr Zambry dah kena sekat selama setahun setengah.

tu la, depa tak ingat yang tuan speaker Perak tu independence la, dia ada kuasa untuk decide keputusan.

kita tgk Sultan Azlan nak kata apa...

kejor yob kejor

Seri Nuang Shah Alam berkata...

aku pon tak kesah la kalau ada MB baru nak dilantik, tapi aku tgk pak najib tu dah macam desperado la nak bagi naik BN..

aku tak sokong mana-mana pon, sebab aku org Bebas. jadi dari situ dah nampak macam ada benda yang tak kena, strategi pak najib tu macam dah tak mengena la plak...

sian la dr zambry, baru ja naik MB dah kena sekat... kalau nak bagi MB baru pon, buatlah pilihanraya baru, nampaklah ketelusannya. walaupon ada kuasa sultan (kuasa mutlak), tapi kita rakyat nampak macam ada yang tak kena dgn plan pak najib tu....

duit berjuta-juta beb dah guna dalam plan tu.. hehehehehe

MelayuSLim berkata...

Daulat Tuanku!

Tanpa Nama berkata...

kenapa xde sebarang ulasan???

Lebai Cute berkata...

balik undi 7hb kasi settle ini problem. Back to the people.