Isnin, Jun 14, 2010

Happy Besday Captain!!!

Hari ini genaplah Kapten Ahmad 2 tahun. Semoga murah ruzki dan panjang umur serta sehat selalu. Tahniah, teruskan usaha anda. Be a good and smart boy.

20 ulasan:

nifalnin... berkata...

tahniah captain.. semoga jd anak yg berjaya dunia akhirat... amin....

Nandre The Legend berkata...

thankx brother

Mr_Rizal berkata...

selamat hari lahir...

SSulieana berkata...

selamat hari lahir Irfan tomei2.....dh beso dh, boleh jd abg dh ni...hehehe

Shima berkata...

happy birthday to the lucky Irfan..

prince of persia berkata...

ya, suliea: jadi abg ya, memang dia jadi abg kepada sepupu dia yang pompuan tu... hahahahaha

prince of persia berkata...

pak raja aka boothberrie:

selamat panjang umor

prince of persia berkata...

kak shimra:

ahmad irfan the boy...
hehehehehehe tu la dia...

Raptor 7 berkata...

hepi besday kapten ahmad, semuga menjadi anak yg suleh...
besday kapten sama ngan besday member aku, nama dia badul. hahaha...

prince of persia ke peria tu? lawak2..

persia berkata...

hahahaha, itulah aku

Raptor 7 berkata...

peria: kapten nak adek tak???
kapten: naaaaaaaaakkkkk!!!!!!!

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

al-hamdulillah :)

mar!ahaf!z berkata...

Allah selamatkan kamu.. kapten kecik berjiwa besar :)

Tanpa Nama berkata...

raptor, aku rasa anak hang yang nak adek nie... heheheheheheheehehe...

gangga negara berkata...

makaseh cik qibby

mr bean berkata...

smt,

makaseh dan selamat sejahtera

Raptor 7 berkata...

mr bean komen dlm bahasa melayu tu..
terharunyaaa akuu...

prince of persia berkata...

raptor,

makaseh atas komen yang membina dari hang..

appreciate it...

hang punya pantun dalam blog sulie tu memang gila...
hang kena mintak maap kat dia cepat. hantaq kad hari jadi kat dia ..

Raptor 7 berkata...

amboi, ada update gambaq pulak dah.. hahaha...
bab sulie tu dah settle, berani dia marah aku. nanti aku pi kutil jer jer dia baru padan muka...

Nandre The Legend berkata...

sian dia, dia tu bukan apa, maleh ja nak baling tepon dia kat hang tu.. nanti tak buleh tepon plak...

hahahaa