Khamis, Oktober 28, 2010

Nasib Melayu di Bumi Melayu

Pagi tadi dapat peluang berjumpa dengan Dr Ridhuan Tee Abdullah semasa pelancaran buku dia "Nasib Melayu di Bumi Melayu" kat National Library, KL. So, dapatlah peluang ambik dia punya autograph kat buku. Buku nie menarik dan menyentuh isu-isu orang Melayu kat Tanah air dia sendiri. Rugi kalau tak baca, beli satu kat mana-mana kedai buku.

10 ulasan:

SSulieana berkata...

wah dpt autograf dia ek!...

Nandre The Legend berkata...

hehehehehehe,

Raptor 7 berkata...

awat hang tak habaq hang pi sana?
kalo tak buleh aku pi mengulat jap.. huhuhu

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

nak tgk!

musang rimba berkata...

mai la kat tempat aku nie.. hhahahaahaa

mar!ahaf!z berkata...

riduan tee nyer buku eh? nicey!
will look for it!

thanks

mar!ahaf!z berkata...

riduan tee nyer buku eh? nicey!
will look for it!

thanks

anak malaya berkata...

ya, aku memang dapat jumpa dengan dia dan dapat salam dengan dia beb, orgnya baik dan peramah... students dia pon memang suka dengan dia, sebab semalam tu ramai students UPNM yang mai... pegawai kadet..

Raptor 7 berkata...

Nan, mesti hang terpesona ngan attitude dia kan. so aku chadangkan hang tukaq nickname hang jadi:

Nandre Tee Legend.

kui kui kui

kucing berkata...

heheheheh amboi budak nie, bukan main lagi dia...nak kena nie