Selasa, Jun 12, 2012

Sayed Munawar dan aku

Sayed Munawar adalah seorang Pengacara rancangan TV di RTM, masa ni dia tengah buat rakaman program Travelog Kembara Buku. Tak tau la bila dia punya siaran. Dalam gambor tu salah ejaan nama dia, typo error.

8 ulasan:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ berkata...

nak t/tgn ! wehuuuuuuuuuuuuuuuuu

amien7 berkata...

Blakang tu macam port lama aku bertapa dulu je.... huhu

nufail tumrah berkata...

ya, itulah tempat lama hang lepak...
tapi nasib baik muka aku tak nampak... itulah teknik mengaburkan diri...

hehehe

segitiga bermuda berkata...

amien, apa cherita hang skrg? aku lama tak mengomen dalam alam cyber nie....

signature house berkata...

suhana mastor,

jangan lupa print screen episode tu nanti...

nanti print screen tu hang bagi aku sign sikit hheheheheehehe layannn

Rimau-Melaya berkata...

Cerita camni la bro, sibok dgn urusan duniawi sampai tk sempat nk makan sawi.. huhu

Hang pi mana kawan? lama dok menyepi...

pengantin lama berkata...

sori la geng, ada sikit konplikasi dalaman kat sini, tapi alhamdulillah beransur ok dah....

sepi tak sepi jugak la, takda bahan nak pamerkan nie...

Tanpa Nama berkata...

6iPuo cheap ghd
pRxu michael kors bags
hNga ghd
4bIgl cheap ugg boots uk
4sEba ghd hair straighteners