Rabu, Mei 11, 2005

Meja tunku sign merdeka



inilah dia meja yang tunku guna masa dia terima kemerdekaan tanah melayu... atas dia tu ada pen parker 61 yang digunakan untuk sign perjanjian merdeka tu la.... hehe.

12 ulasan:

The Great Munmon berkata...

HHaaa. Tambah lagi satu info.. dia sign dekat King House, London. HAhahah! Sesapa nak maklumat pasal PM² kita silalah berkomunikasi bersama Nan atau saya! :D

Tanpa Nama berkata...

tima kaseh encik amroth....

anda seorang yang hebat dan bijak mcm kanchil....

the legend berkata...

bukan kat KL ke, aku tgk dia punya caption tu kat ibukota Kuala Lumpur...ermmmmm kena bagi fakta yang betui nie,....

Tanpa Nama berkata...

tu la dia..dengan apa yang kita buat nie, menjadikan satu dimensi bharue di mana kita dapat tau peristiwa lama yang telah benar2 berlaku pada masa yang lepas. ini adalah satu usaha yang murni dan menarik dalam mengenali dan mempelajari sejarah tanah air yang lepas.

generasi yang akan datang dapat mengenali pemimpin negara yang lepas.

the legend berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

sebagai seorang rakyat tanah melayu yang telah 28 tahun berpijak di sini, saya berasa bangga dengan apa yang telah diusahakan oleh PLF dalam memartabatkan style dan gaya kepimpinan perdana menteri malaysia yang lalu. ini adalah satu kerja yang unik dan exciting.

keep up the good work brader!!!! bravo.

-peterpan, Dangga Bay, JB

Tanpa Nama berkata...

wow, tahniah kapda semua staf yayasan kepimpinan perdana.

baguih hangpa buat macam ni.

-akok, aloq setaq.

cat berkata...

nan awat aku xnampak hang kat tv pon...jenuh la chek dok perati kat tv...mcm mana ngan projek hang yg nak ambik tape dari library rtm...dah dapat ke blm....kalau mai sini blh la jumpa hang lagi..

Shima berkata...

jgn kata cat..org ni pun xnmpak en nan. anyway...its a good effort by LPF

the legend berkata...

PLF la kak shimar oiiii..terbalek type la tu....

tape tu dah setel lama dah..last2 mintak tax free la....selamat dunia akhirat.. bos aku pi ambik ari tu dekat bawah tu...

aku nyorok balek board yg besaq2 tu la...hehe, tu dia....

the legend berkata...

ulamak....lepas nie ada discourse series plak.... 25 hb may nie..adoi...

aku chadang nak balek kampong la....tapi dh ada plak program nie..kacau betui la....

Shima berkata...

aiseyman...PLF la...silap la plak. eh LPF tu lembaga penapisan filem kan? hehehe