Khamis, Jun 02, 2005

The 2nd Gathering of PM 21



To all frenz of PM 21...... please read out the followings annoucement!!!

we will be having the second gathering of our club as per requested by our club members. The following are the schedule:

Date: 18 June 2005
Time: Dinner time (2000 hrs)... confirm
Venue: Kafe 13, 87A, Jalan Snuker 13/28, Section 13, Shah Alam, Selangor.
Contact person: nandre (+012-614 6504) @ Tan Sri Shah (+012-655 4936)
E-mail: adnan@perdana.org.my @ Tan Sri Shah: nurkasih23@yahoo.com

My self and Tan Sri Shah will survey various spotz around shah alam la ye.. this sunday (5 june 2005), Tan Sri drop by in shah alam and i will be going with him to survey. The place will be known via email la... i'll write an email for you guys. Please prepare Rm 10 - 15 only for the foods and drinks ok. murah la tu... .

p/s Please come to the gathering as we will discuss our agenda: The Island Trip 2005 ... yeee haaaaaa... please pass my message to the others ok... chow

54 ulasan:

Shima berkata...

ha? apa? revenge ke? hehehe

the legend berkata...

hahaha shimar, pass kat memeber2 lain naaaa...

Shima berkata...

i c...so this is the news aa. td 1st aku tgk xde apa lg..poster je. so u were working on the contents la yea..hehehe..'the 2nd gathering of PM21'. mkn apa ek dlm 10-15 rinngt tu? buffet aa? waah..

the legend berkata...

akan ditentukan nanti bila aku dgn si shah tu pi survey ari ahad nie la... ok la naaaa....

mala punya email apa haaa?

nanti hang bg kat aku naaaaa...

Sri Cempaka berkata...

Amboi....PM 21 je ke???? Mak xkeh join la ye.....

-YB Datin Hamizon Hasan-

Tanpa Nama berkata...

silakn mai la....

mcm ari tu ja.....

Sri Cempaka berkata...

Nan....kali ni kalo mak bwk ramai skit bole ke??? Rasanya cm nk ajak je 2-3 org budak IS yg lain...bole ke aaa???

Tanpa Nama berkata...

silakan wahai puan sri,

aku tak kesah punya...bawak je la ok...dan kali budget untuk 30 orang la yg mai....

ok...ajak je la..member hang kat sri cempaka tu pon ok...tadak hal

Sri Cempaka berkata...

Baiklah..........timaceh....timaceh....

Shima berkata...

hah..apalagi mijon, ajak le Datin2 dan Datuk2 kt sri cenmpaka tu

Sri Cempaka berkata...

Alamak....kalo nk ajak Dato & Datin, xdpt la buffet RM 15 ye dak???

the legend berkata...

panggil la datuk dan datin yg setaraf dengan kita2 nie haaaaaaa...cukup la...tak payah datuk yg tinggi2 sgt hahahaha

ok kan...

the legend berkata...

itu dah makan kat golf club beb..tak main 15 ringgit..mesti seratus ke atas....hahaha..

100 rm pon makan kat hotel ja..nie kan golf club , ate tak gitu...mak nye...hahahah...

the legend berkata...

tula dia, nanti ari ahad...aku dan tan sri shah akan pi tgk la...

tempat kat mana.....

p/s shimar...rujuk reply nombor 1: bukan revenge... tapi return of the Jedi...

Shima berkata...

eh..betui la. sblm tu hang letak 'ghatering' masa mula2 aku masuk..xda apa2 post lagi. so aku ingt revenge ke apa..hehehe..bkn ka mksudnye lebih kurg mcm ready to take revenge?

Sri Cempaka berkata...

Hmmmmm.......kt mana tempat mkn Shah Alam yg best aaaa?????

Nan, kalo nk cari tue, cari la yg "semengah" skit ye....toksah la cari yg bukan2.....

the legend berkata...

hhahahaha...

nanti aku chari la tempat yg ada kerusi dan meja dan ada kipas...hehehe...lagi pon senang kita nak discuss pasal trip to fantasy island tu nanti...

bule buat bising cikit kan? mijon, member hang yang kat sri cempaka tu ada lagi ka? apa nama dia..aku lupa plak..

ok...

Sri Cempaka berkata...

sape member aku kat cempaka??????????????hang kenai ke????????????

Tanpa Nama berkata...

bukan ka si faizatun yg mai sini dulu tu kan keja tempat hang kan?

Sri Cempaka berkata...

Ehhh??? Mana ada kak faez dtg masa gathering aritu??? Nan, ko kenal dia ke??? Dia kan senior kita (IS 220).....

Dia keje kt Cheras...aku kt Dsara....company sama, opis lain2...

Esok dia nikah kt Kelantan nunnnn.....dgn bdk kelas dia gak...nama Fairuz...hang kenal ke???

the legend berkata...

takkan aku tak kenai kot..dia pernah dtg sini daaaaaa... faezatun abd kadir tu...

la hai nak nikah dah ke? adoi...
ermmmm...takpa..selamat berniqah///

ye tak ye jugak naa...mmg dia senior ...pm20.. fairuz aku tak kenai la....ermmm tgk muka kenai kot....

aku kena kirim ucapan selamat berniqah kat dia la....

the legend berkata...

tu la dia..rupa2 nya nak kawen dah ye..amin..setan dah menangis..tgk org kena niqah...

Sri Cempaka berkata...

Dia penah dtg library ko ke??? buat apa??? Aku rasa dia penah tanya aku la pasal perdana library ni......tp dh lama dh.....

Tanpa Nama berkata...

SAJA DIA DTG NAK NGORAT AKU...HEHEHEHEE...AMCAHAM OK TAK?

Sri Cempaka berkata...

Woooooooohhhhh!!!! Dtg jauh2 dari Cempaka Cheras ke Putrajaya semata2 nk ngorat hang.....Hebat tuhhh!!!!

Tanpa Nama berkata...

biasa la nak buat camana...

Shima berkata...

hahaha...melepas la Nan!

jilie berkata...

alamak gathering utk pm21 je ke? IS221 mcm mana?????

Tanpa Nama berkata...

sama la tu yob jilie oiii..kamu nie....

Sri Cempaka berkata...

Ntah...ko ni Jillie....Dah gaharu, cendana pula...dh tahu nk bertanya pula...heheheheh.....

Shima berkata...

apa la korang ni...Jilie tu kan bergurau senda..sape suruh caye..hehehe..x logik plak kalau dia xtau PM/IS kan..

cat berkata...

uwaaaaaaaaa sadisnya xdpt nak join korang pi makan2 nanti...aku nak blk kg ada member kawin....tp apa2 pon nanti jgn lupa updatekan aku ngan info2 yg korang akan diskus nanti....satu lagi upload skali gambar ye........

Sri Cempaka berkata...

Itu la org kata....dh gaharu cendana pula....

Cat-chan....mana bole cmni...x best aaa kalo x cukup qourum....

the legend berkata...

cat, tu la hang tak mau mai...takpa, kalau hang tak mai nanti..hang kena ketuk ketampi udah la...atau pon aku denda hang..hang kena dating..hahahahaha

hahahahaahahah

Sri Cempaka berkata...

Hahahahah.......denda dating.....agaknya Cat suka je kot..hehehehe...Cat-chan..jgn marah aa...sengaja.....

Sri Cempaka berkata...

Wei Nan.....ko dh survey ke venue utk 2nd gathering nanti??? Aku baru je call Pony....dia cdgkan buat kt "Hartz Chicken Buffet".....

Shima berkata...

wah, best gak kt situ..mcm2 ada ;)

Tanpa Nama berkata...

hartz chicken tu kat mana?

bagi la alamat dia..tolong la pi survey ka?

the legend berkata...

crita sikit kat email la..dan bg cadangan nie kat kawan2 kita...ok tak..hehe

Shima berkata...

kt sunway pyramid..tp mkn mcm2 aa. dh lama org x p..tu port mijon tu..apakata tnya mijon..mijon, story mory la skit.

the legend berkata...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sunway pyramid ye..ermmm syok nya..pastu pi sunway lagoon..yahuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

nanti forwardkan kat tan sri shah..dan miejon, hang agak2 la ..budget untuk makan kat situ.. please

Sri Cempaka berkata...

Bole je....no hal.....

Venue: Hartz Chicken Buffet
-Kt dlm Sunway Pyramid (sebelah Sushi King)

Konsep hidangan: Buffet ayam ala America

Harga: RM 15+++ (x sampai RM20) seorg

Menu: Soup of the day, aneka pilihan salad, ayam goreng 2-3 jenis, ayam roasted, chicken fillet, ada ice-cream, buah-buahan & cookies, pastu air mcm2 jenis....

Hmmmm.....tapi kita ni ramai nanti kan....kang kalo kita memekak ramai2 nanti kena halau x??? Lagi satu nk ke diorg reserve satu section utk kita???? Itu sume kena tanya tue sblm the next action....

Tanpa Nama berkata...

ok...yg selalu aku tau la..kalau kita nak reserve atau booking, we have to pay some amount la./..
this is normal procedure...

actually, what we need is the place where we can discuss among us without any distruption la...

thats why la, we need some quiet place... its just nice and ok if we just go there and eat :)...ermmmm ok..

for my point of view..sunway pyramid is the main attraction at sunway..and of coz, there will lots of people that day...

the legend berkata...

tu la dia...baguih tu baguih..uiiii sunway na...ermmm..syok jugak tu..

tapi kita kena tgk keadaan tempat tu la...tak crowded sgt ka..sebab kita nak buat discussion lagi....hehe..kena jerit la nampaknya...ermm takpa takpa...

proposal...its ok...

Sri Cempaka berkata...

Itula......mak rasa okey je tempat ni dari segi makanan & harga dia....tp yg x berapa bestnya....mesti ada lagi org lain yg dtg makan...walaupun section khas ada utk kita...betul cam kata Mr. Anonymous tu .....

Pastu lak....kalo kita ni memekak ala2 nk keluar anak tekak bole ke....sbb dh sah2 ramai....kang kena halau...malu!!!!

Hmmmm.....Apa kata kalo nk buat jugak kt situ.....penganjur kita, Dato' Wira Adnan & Tan Sri Shah (yg mana satu aaa???) pegi sana, pastu tanya dia nyer manager apa yg patut...itu yg seeloknya......

Sekian, terima kasih.....

Shima berkata...

mmm..cam best je kt chic hartz tu tp ramai la plak org nnti. tp aritu nasiah (Sepupu) ada gathering budak2 kelas dia kt sana. weekd gak..lebih kurg 20 lebih kot. xtau cmne depa deal ngn chic hartz tu. nnti tnya dia..

Sri Cempaka berkata...

Haaaa......elok la tue....tanya cepat...

the legend berkata...

ermmmm

tu la dia...takpa..nanti marilah kita ramai2 binchang masa kat 18 june tu nanti ya...

semalam abby ada tepon aku...dia krm salam semua kawan2 kat malaysia.. dia baru sampai kat ibukota..ada meeting. sebulan dia ada kat tanah melayu nie....

okey......

the legend berkata...

hahaha...so...nanti bila hangpa free free pi sana...
bule la tanya sikit sebelom kami nie tanya.....

Sri Cempaka berkata...

Nape ngn Abby??? Abby mana nie?? Skang dia ktne?? Huihh...hebat betul kwn2....semuanya dh pegi oversea....

Sri Cempaka berkata...

Nan...nk tanya sikit...jgn marah ye....gathering nanti xleh buat hari Sabtu yg lain ke??? Sebab ada 2-3 membar ada masalah technical la hari tu.....cam xleh join je....

Tanpa Nama berkata...

alamak..susah la cikit mcm tu....
kalau kita nak tunggu semua org free...memang semua org tak bule free la...

mcm aku nie..aku dh freekan diri aku on 18 nie...

anyway...try la bg datang ok...

Sri Cempaka berkata...

Emmmm........okey la...nanti aku inform diorg....

the legend berkata...

ok na..camtu la...heheh

tapi..sapa2 yg tak tau lagi pasai nie... suruh depa iklan gathering kita nie dalam paper berita harian ari nie...(8 june 2005)

dalam bahagian sentral.. ada column kecik tepi belah kiri ja....ada cerita pasal gathering kita nie la... ok....pi charie paper naaaa....