Khamis, Jun 16, 2005

Welcome to all members of the Tribe..



Selamat datang wahai kawan2 ku...ke The Gathering #2 on 18 June 2005..hahaha

16 ulasan:

Shima berkata...

yeah! welcome welcome! c u there..

the legend berkata...

selamat datang kengkawan..selamat tinggal dunia....

the legend berkata...

so...sila lah bawak apa2 yang bule kita kongsi bersama nanti pada malam esok ok...

ada bisnes apa2 ka....mana la tau...

the legend berkata...

sapa nak promote iklan pon bule..shima, nak promote iklan mengenai proton savvy kan?

the legend berkata...

nanti wan kangkong nak promote iklan menjadi seorang political leadership

Sri Cempaka berkata...

Eiiii......mcm perli mak je....

Sri Cempaka berkata...

Confirm aaa.....kul 8 mlm, nk tunggu kt mana ni???? Sec 13 tu tau la, tp kt restoran mana???

Tanpa Nama berkata...

hang pi check kat post yang lepas nie, aku dah letak kan nama tempat nya...ok..

Tanpa Nama berkata...

Date: 18 June 2005
Time: Dinner time (2000 hrs)... confirm
Venue: Kafe 13, 87A, Jalan Snuker 13/28, Section 13, Shah Alam, Selangor.
Contact person: nandre (+012-614 6504) @ Tan Sri Shah (+012-655 4936)
E-mail: adnan@perdana.org.my @ Tan Sri Shah: nurkasih23@yahoo.com

Sri Cempaka berkata...

Nan, nanti hidangan buffet ke ala cart???

the legend berkata...

aku tak tanya la plak si shah tu..sama ada kita dihidangkan atau di ambil sendiri kat dalam temapat isi makanan tu....aku rasa kita kena kena ambik sendiri la kot....

senang cikit...

Shima berkata...

uikk..bila lak aku nk promote iklan proton savvy..tp ok gak kalau aku promote utk korang smua beli utk aku. hehee

mariana berkata...

Waa, best nyer korang makan2, and org yg plh hepi ialah mijon, heheh gurau jer. Ramai x yg dtg? Actually aku tak tau pon tpt dia kt mana, ari ni baru masuk blog Nan. Tp kalu bukan sbb AF pon aku x gi coz x larat kerja. Anyway lain kali kita buat kt Hotel lak. Buleh Nan???

The Great Munmon berkata...

hohohoho. Ada makan²! Giler. mauwhhahawha. Eloklah tuh. Korang semua makan. Aku dgr citer hang promote blog hang dekat depa semua. hhuhuu/ TAkper. Sronok! :D

the legend berkata...

hai anatanaoe,

tahniah kerna telah kembali ke dunia cyber...

anyway tempat dia nie kat area kedai depan PTPL tu je...

kita mmg bule nak buat kat hotel ke? floating restaurant ke?, tapi memandangkan org yang dtg pon tak ramai...susah lah sikit...

apa yang penting, kawan2 datang la dulu dan konferm nak join...tu yg penting...

come on la ok...

the legend berkata...

bukan blog aku daaaaaaa amroth,

aku tolong promote blog circle99 budak kos aku nie ja...amboi hang nie...

salah fakta tu beb.. paskal nie memandai je la...nak kena nie...
tapi kalau aku nak promote..kemudian la...malu la aku.