Rabu, Jun 14, 2006

ITM Jalan Othman, PJ - 1956

UiTM proudly turns 50 in 2006. At this mature age, the University has with it a host of successes and achievements. It is therefore apt that the University’s golden jubilee be celebrated in the most memorable way possible. To commemorate the golden jubilee, UiTM is celebrating in a big way. In fact, the celebration has already started with the grand launching by the Yang Di-Pertuan Agong on 27 April 2005.

30 ulasan:

Shima berkata...

wow! ni sekolah bapa aku time diploma dulu..DIA. mesti dia terkenang zaman dolu-dolu..

Tanpa Nama berkata...

tunjuk lah kat bapak hang tu...
msti terngiang-ngiang masa tu kat kepala dia...

Shima berkata...

xpa..dia slalu ingt. time dia blajar kt situ aku kecik lg.

AN7781 berkata...

ooooooooooooo..
masa tu hang dah dok kat PJ la na...

tapi, hang laher mmg kat aloq setaq la kan?

itu la dia..

mcm aku la jugak..aku dok kt sungai way tu 3 tahun... aku darjah satu kat SRK Sungei Way, Petaling.. sekolah yg tepi jalan motor tu la.. hala ke KL...

Shima berkata...

eh bkn..aku x dok pj. aku dok alor star ngn mak aku. masa tu dlm 1979 kot. tiap2 bln bapa aku balik aa. xpa..nk wat cmna..menuntut ilmu. klau x mgkin dia x smpai ke tahap skrg ni.

Shima berkata...

hang? cmna hang leh dok sg way tu? family pindah sana?

the legend berkata...

haaaaaaaaaa
bapak aku kena transfer pi sana 3 tahun ooooo kat pejabat pos jaln sultan, PJ..

so, aku dok kat sana la 3 tahun, merasalah aku dok kat KL dlm era 80an... masa tu bas mini berlambak-lambak dengan bas srijaya (intrakota).

so, aku dan la darjah satu kat sana, yg tak tau apa2.. gila lah, malas dan tak reti...

so, aku dok sana dr tahun 1982-1984. aku penah pi ITM shah alam tu masa tahun 1984, sebab abg aku masuk itm, dia lepak kat perindu 1. aku ingat lg masa tu aku pi stadium, masa konvo, budak2 AD ada jual pasu2 kecik nie la...

sampai la, ada lagi.

the taiping boy berkata...

pastu, tahun 1985 awai dia, aku balek perak, bapak aku dpt balek perak kena la kat ipoh....

ujung minggu dia balek taiping, sbb bapak aku beli rumah kat taiping... umah siap, aku balek perak.. yahuuuuuuuu

Shima berkata...

ooo cmtu alkisahnya. chewah..terkenang zmn dulu2 lak. tp aku rasa dok taiping lg best dr dok kl kan? hehe..msti punyalah. 'From Taiping with Love' (Lat) hehe

Shima berkata...

chewah..hang kecik2 lg dh masuk itm no. Alhamdulillah berkat tu..hang dh dpt further study kt itm/uitm.

an9949 berkata...

ya betul, from taiping with love.. itu la dia...

dan kalau aku balek kg, aku akan bawak AN9949 pusing2 kat lake garden, wah, rasa mcm dok tahun 70an la plak...

itu la dia, ITM dihatiku...

Shima berkata...

wah..retro beb! pastu pkai sluar bell bottom...mmg mcm org dulu la. hheehe

Shima berkata...

hang prasan dak..balik2 kita 2 org ja dlm blog ni. apa kita ja ka yg terkenang zmn dulu? yg lain mana aa..

retro spencer berkata...

yang lain tak suka retro...

aku ngan hang ja suka retro...

Shima berkata...

gamaknya la...

Tanpa Nama berkata...

Hello Help homeless children!
online [url=http://phentermine.alldating.org/phentermine.htm]phentermine[/url] online
phentermine
G'night

Tanpa Nama berkata...

Wazzzup. Very interesting, really!
viagra
viagra
Don't delete

Tanpa Nama berkata...

Good evening. Good work!
Visit my site viagra
buy http://delta-space.info/phentermine.htm viagra online
Thanks.

Tanpa Nama berkata...

Halo. Cool!
Visit my site phentermine
buy http://freeunixhs.info/phentermine.htm phentermine online
Thanks.

Tanpa Nama berkata...

Hi all! Thanks for information!
buy viagra
cheap viagra online
G'night

Tanpa Nama berkata...

Ja das ist fantastish!
buy viagra
cheap viagra online
Bye

Tanpa Nama berkata...

Das ist fantastish!
buy viagra,
cheap http://viagra.alldating.org/viagra.htm online
Bye

Tanpa Nama berkata...

Good evening, try our products!
buy phentermine online,
cheap http://xrjuhosting.info/phentermine.htm phentermine
Thanks a lot.

Tanpa Nama berkata...

Hello, interesting site.
visit smoking stop
http://stop-smoking-aid.batcave.net/smoking-stop.htm smoking stop
Thanks.

Tanpa Nama berkata...

Hi, Dear All!
[url=http://wikkimikki.fortunecity.com/msg001.htm]levitra[/url]
levitra

Thanks.

Tanpa Nama berkata...

Hello Cool site.
cheap [url=http://tuoppi.oulu.fi/kbs-bin/readbeer?Nr=626]viagra[/url]
http://tuoppi.oulu.fi/kbs-bin/readbeer?Nr=626#viagra for you
Bye.

Tanpa Nama berkata...

Hi all!, good design. Look at my site.
buy [url=http://www.rhodesschool.com/blogcomments/default.asp?blogID=23193]phentermine[/url]
http://www.rhodesschool.com/blogcomments/default.asp?blogID=23193 phentermine
Bye

Tanpa Nama berkata...

Hello, cool site.
my home page [url=http://viagra-store.info/]viara[/url].
Take http://viagra-store.info#viagra best.
Bye-bye.

Tanpa Nama berkata...

Hurra, cool site.
See [url=http://www.jahk.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113]viagra[/url].
Test http://www.jahk.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113#viagra cheap.
G'night.

Tanpa Nama berkata...

That's a great story. Waiting for more. Poem glory in the flower State+farm+insurance+corporate+offices Renault kangoo bonet panel The rules of hip-hop dance