Rabu, Mei 23, 2007

Pirates of the Carribean


Welcome aboard!!!!
akhernya, rahsia lautan akan terbongkar esok...ahoy there...

7 ulasan:

Shima berkata...

haha..bila aku tgk poster P.O.T.C kt paper arini aku tau msti akn ada benda yg sama dlm blog hang. nahh...sangkaanku benar belaka :)

the legend berkata...

ya benar sama sekali...
itulah dia, hakikat kehidupan aku yang sekarang nie, aku mmg tunggu sangat2 cherite nie kluaq...

dah jadi sebahagian dari darah daging aku la katakan... memang tak bule pisahkan...

Mr. AMieN berkata...

aku suka mamat sotong tu...
geli betul tgk janggut sotong tu...
rasa nak potong wat sotong panggang je...

legend berkata...

jangan la potong dia tu bang amien.. tu semua seni tu...

kali nie kita akan tgk gitaris kumpulan rolling stones, keith richard berlakon la jadi bapak kepada jack sparrow... menjadi captain teague..

amin, aku dengaq ada cherita baru la pasai hang nie...

legend berkata...

dengaq kata hang nak ambek master la.. betui ke amien?

kamarul berkata...

salam kenal. thanks sebab sudi jengah ke blog saya. :)
johnny depp mmg kool!

legend berkata...

ya kamarul...
semoga apa yg kita cita-cita dan perjuangkan ini mendatangkan hasel yang baik...