Isnin, Disember 17, 2007

Pagi Yang Gelap by Hujan









Song lyrics | Pagi Yang Gelap lyrics

6 ulasan:

Mr_Rizal berkata...

Lagu nie memang dah lama duk dalam playlist w810i ku... first time ku play lagu ni guna loud speaker... ramai udak ofis yang ketawa... sebab style lagi dan lirik yang ala ala humor... tapi tak kelakar...

Ni style British rock dulu dulu. Tapi hairan, kalau dengar Pink Floyd atau terbaru band US The Stroke buat lagi macam ni... takde pun orang Malaysia nak gelak...

kartina berkata...

aku suka lagu bila aku sudah tiada by hujan...sedih siot liriknya...heheheh

the legend berkata...

tu la dia..

kalau lirik tu lagu melayu, mesti org kita jugak yang bang la..

sebenarnay org kita nie tak paham lagu org puteh la... tu ja...

Tanpa Nama berkata...

hehee..aku skang ni layan lagu TOMPI...best gaks..lagu hujan ni dah lamer kami jammed..cuma skang br popula je

the legend berkata...

TOMPI naaaaaa..
depa nie grup mana? malaya ke indonesia?

tu la, lagu2 cam HUjan nie lambat siket la nak keluaq.. tu la rupanya...

the legend berkata...

email la kat aku lagu TOMPI nie, kat an9949@yahoo.com