Rabu, November 28, 2007

Scotland the Brave

"Scotland the Brave"

Hark when the night is falling
Hear! hear the pipes are calling,
Loudly and proudly calling,
Down thro' the glen.
There where the hills are sleeping,
Now feel the blood a-leaping,
High as the spirits
of the old Highland men.

Towering in gallant fame,
Scotland my mountain hame,
High may your proud
standard gloriously wave,
Land of my high endeavour,
Land of the shining rivers,
Land of my heart for ever,
Scotland the brave.

High in the misty Highlands,
Out by the purple islands,
Brave are the hearts that beat
Beneath Scottish skies.
Wild are the winds to meet you,
Staunch are the friends that greet you,
Kind as the love that shines
from fair maidens' eyes.

Far off in sunlit places,
Sad are the Scottish faces,
Yearning to feel the kiss
Of sweet Scottish rain.
Where tropic skies are beaming,
Love sets the heart a-dreaming,
Longing and dreaming for the homeland again.

Listen to the song...

14 ulasan:

Shima berkata...

adakah ini diilhamkan daripada kunjungan en nandros ke kenduri jalan bawah pedang? hehe

Tanpa Nama berkata...

heheheheeh..tu la dia...

Shima berkata...

yesss! gimme High 5! hehe

legend citrawarna berkata...

aku mmg dah lama nak chari lagu nie.. itulah dia, hikmah kenduri tu, terus aku dapat idea chari dalam intranet... terus dapat mp3 plak tu, best betul...

Shima berkata...

tapi sayangnya aku takleh dgr lagu tu kt sini.

legend citrawarna berkata...

pasai apa kak shimra?

adakah anda tidak mempunyai pelayan mp3 yang bule memainkan lagu tersebut?

hang save ja, nanti letak la dalam tepon...hahahaha

Mr_Rizal berkata...

hang save ja, nanti letak la dalam tepon...hahahaha
telepon lagi tak boleh

legend citrawarna berkata...

naya nie..

ermmmmmmmmmmmmmmmmmm..
apa pon, hang try donlod dulu pi ke pc pastu bule la transfer ke telepon yang bule main mp3 shj...

atau ada prosedur yang tak benerkan main mp3 kat pc tmpat hang kak shimra?

Shima berkata...

hehe...bkn xda mp3 player. Ofis aku sini mana leh nk dgr/dload lagu. Depa mmg jelesss. kena block! Block A-Z. hahaha

Mr_Rizal berkata...

jap... ni lagu apa sebenarnya..

bagi ku link...

legend citrawarna berkata...

ooooooooooooo gituuuuuuuuuuuuuuu ye kak shimra, nampak gayanya hang dok dalam ofis silent death la nie .. takpa...


ya, pak raja,
aku ada letak dia punya link kat post depan tu... "Listen to the song..."

hang click kat situ na....

Mister Amien berkata...

hang boh lagu ni sempena nak pegi honeymoon kat scotland ke bro? huhu...
pecah rahsia plak....

the legend berkata...

hahahahaahaha..

ya mr amien,
begitulah adanya, tu yang aku dok layan lagu scottish nie, untuk mengimbau kumbali penalaman ke scotland.. salah satu tempat yang

Tanpa Nama berkata...

Hey there! I realize this is somewhat off-topic however I had to ask.
Does managing a well-established website like yours take a
lot of work? I am brand new to operating a blog however I do write in my diary daily.
I'd like to start a blog so I can easily share my personal experience and feelings online. Please let me know if you have any ideas or tips for brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

Also visit my web site; best cellulite treatment