Sabtu, Januari 05, 2008

Hadiah 2008 untuk PM kita?

Bacha cherita selanjutnya di Black In Korea dan Master Rocky.

13 ulasan:

zafrul nordin berkata...

http://minda-kembara.blogspot.com/

Mr_Rizal berkata...

ngeh... ngeh... ngeh... kau orang kerja dalam jabatan kerajaan memang tau aa benda benda camni... tapi macam kelakar lak...

zafrul nordin berkata...

benda nie sebenarnya untuk PM kita yang dibuat oleh sekumpulan anak muda independence....

Tanpa Nama berkata...

confirm tawon nie..keluar dari barisan yang loros..terus buat bulatan untuk berbichang...masalah negara..huhuhuhu

zafrul nordin berkata...

ya, marilah kita bertindak demi kepentingan rakyat dan masa depan negara...

idup pilihanraya

the legend berkata...

Benda nie memang lawak pon. macham tak pecaya plak...

ya-ummi berkata...

wow...beraninya mereka..
x de kena apa2 ke tu

Mr_Rizal berkata...

Mereka tak buat salah pun... Nak kena apa?? rusuhan pun takde...!!

the legend berkata...

betul tu pak raja, depa chuma sampaikan mesej kepada pak lah kita ja...

mesej yang positif supaya terus berjuang dan berjuang demi bangsa dan negara malaysia kita nie...

itulah salah satu chara kita nak sampaikan mesej, kalau mesej biasa tidak dapat disampaikan....

the legend berkata...

chuma kumpulan tu sampaikan satu mesej yang simbolik dan penoh dgn makna yg tersendiri...

lepas nie tak tau la apa jenis mesej plak...

ya-ummi berkata...

err bukan apa....even kalau x pangkah BN pun depa tau apa.. adakah undi anda rahsia

Mr_Rizal berkata...

memang diorang tau sebab kat surat pangkah tu ada no. siri...

the legend berkata...

camana gayanya sistem pilihanraya kita kat malaysia nie?