Rabu, Januari 14, 2009

Bangi Kopitiam @ Sek. 7 Shah Alam

Bangi Kopitiam telah menyerang Seksyen 7 Shah Alam!!!!

berita menarik nie. Bangi Kopitiam yang diusahakan oleh Hamzah Mohd. Taib a.k.a Kid Search telah membuka satu cawangan lagi kat Seksyen 7. Kedai dia nie kat area kedai-kedai baru yang berhampiran dengan pintu masuk belakang ITM Shah Alam. Kat situ banyak kedai-kedai lagi yang merupakan penempatan budak-budak ITM. Lokasi yang dipilih memang bertepatan dengan kehendak budak-budak tu. Ianya juga berhampiran dengan pasaraya Bintang.

Sesiapa yang ingin merasa aroma kopitiam, tak perlulah jalan jauh-jauh sampai ke Bangi, kat sini pun ada jugak. kalau bernasib baik, dapatlah jumpa dengan Kid.

7 ulasan:

mrs hafiz berkata...

bangi kopitiam kid punye eh?
aritu pacik me kata chinese punya, lgsg me tak masuk dah.. dah tukar tempat lepak.. gi kopicat(cat farish's) dgn kawanku kopitiam (ezzah punya)

kalau kid punya, me leh la lepak situ blk..hehe

Nandre The Legend berkata...

kid dan kawan-kawan melayu dia la...
kan ada masuk paper mingguan suatu ketika dulu yang depa interview kid pasai kedai nie..

dan member aku pernah pi kat bangi punya, dia kekadang tu ada jugak jumpa kid... siap ambek gambor lagi hehehehehee..

kat seksyen 7 punya nie, siap ada bunting gambaq kid lagi... layannnnnnn

Nandre The Legend berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shima berkata...

wah..dh ada Bangi kopitiam di Shah Alam. Aku penah 2 kali p kopitiam tu kt bangi. Okla..not bad. Cendol sana sedap gak. Tp dlm byk2 kopitiam yg aku penah p..yg paling sedap kt Amcorp Mall. Fuh...roti bakar dia yg pelbagai jenis tu mmg sedap. Rizal & makcik aku pun ckp cmtu.

Seri Nuang Shah Alam berkata...

ermmmm.. tu la dia perkembangan yang pesat membangun kat seksyen 7 membuatkan aku setia bersama shah alam..

bak kata pepatah: itm dihatiku...

mrs hafiz berkata...

uitm dihatiku juga,
sempat jugak itm beberapa bulan.. hehe
rinduu.. kalau leh nak duduk shah alam..
nak jd warga shah alam..
uwaaaa...
kalau duk rumah abe kat subang perdana pun dah kira warga shah alam tp nak shah alam seksyen dekat2 je.. tanak ada seksyen U.. ape ntah.. haha

statement mengong cik maria, xde idea hari jumaat ni

Tanpa Nama berkata...

6vAcm ghd flat iron
vFky michael kors handbags outlet
zYtq ghd nz
3pBeo ugg boots
8dTui cheap ghd