Isnin, Januari 19, 2009

Meet Uncle Hussain - The best for 2008


Lagu Untukmu

Tiada bintang
Dapat menerangkan hati yang telah dicela
Bagai ku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini takkan berubah kerna

Aku tetap aku dan alur hidup mu bukanlah aku
Guna hati akal dan fikiranku
Berbeza engkau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu
Adakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan

Yang dikawal oleh jari jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan
Cukup-cukuplah oh cukuplah
Guna hati akal dan fikiranmu
Berbeza engkau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Tak tahan tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan

Berbeza berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa

Bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan

Cukuplah sudahlah
Sampai disini sahaja
Hubungan kita berdua

11 ulasan:

SSulieana berkata...

sy sgt3 sukeeee diorang perform mlm td...sgt dahsyaaaaatttt!!!!!

Seri Nuang Shah Alam berkata...

ya, itulah tanda-tanda kebangkitan band-band rock di Malaysia sepertimana yang telah berlaku pada tahun 1989, 1990 dan 1991
di mana search, wings dan mega telah menjuarai juara lagu.. hahahahahaha

baru best....

Seri Nuang Shah Alam berkata...

kalau ada band HUjan lagi gamat rasanya...

sian faizal tahir yang nampaknya seolah-olah dia akan menang juara lagu 2008 semalam tu.. aku tgk muka dia pon macam kecewa siket la sebab tak menang keseluruhan..

takpalah faizal tahir ex-Mirwana, dah dua kategori hang menang... bagilah chance kat band plak...
peace.. kapten ahmad pon tgk jugak tu...

enemyofthestate berkata...

era band indie...
hujan? tak masuk pun tak per..bukan best pun.

mrs hafiz berkata...

suka lagu ni.. :)

Nandre The Legend berkata...

Hujan pon ok jugak tu...
cuma bukan masa dia la nak masuk...

anyway, peace 4 MUH...

lan nanti balek perlih, bukan main la org kampong dia...

Nandre The Legend berkata...

enemyofthestate,

hang dok mana tu?

Mister Amien berkata...

faizal tahir, hujan ngan meet uncle hussain sumer aku layan...
antara artis2 yg dtg ngan lagu power2 skrg nie..

lagi satu, aku sarankan kat hang supaya dgr lagu satu band ni, band baru, best lagu dia... hang try carik lagu2 dari band MEET UNCLE WAHAB ok?

best!!! cayalah!!!

::azura:: berkata...

cik nannnnnnn!!! soh depa ni p tukaq nama...awat amik nama bapak gue!!!!!

Nandre The Legend berkata...

azura yang manis,

sunggoh lama tidak bersua muka, apakah perkhabaran anda di sana? adakah kerja di sana sangat menghiborkan?

hehehee

Nandre The Legend berkata...

meet uncle wahab adalah satu jenam minyak masak yang buleh di beli di sekitar seksyen 7 dan seksyen 24 shah alam, tempat lain aku tak tau la plak.. kot2 jumpa nama "Minyak Masak Wahab" keluaran satu kilang kat Klang.