Khamis, Januari 05, 2006

Strawberry Fields Forever - A new year song

Let me take you down, 'cause I'm going to Strawberry Fields.
Nothing is real and nothing to get hungabout.
Strawberry Fields forever.
Living is easy with eyes closed,
misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone but it all works out,
it doesn't matter much to me.
Let me take you down,
'cause I'm going to Strawberry Fields.
Nothing is real and nothing to get hungabout.
Strawberry Fields forever.
No one I think is in my tree,
I mean it must be high or low.
That is you can't you know tune in but it's all right,
that is I think it's not too bad.
Let me take you down, 'cause I'm going to Strawberry Fields.
Nothing is real and nothing to get hungabout.
Strawberry Fields forever.
Always, no sometimes, think it's me, but you know
I know when it's a dream.
I think I know I mean a 'Yes' but it's all wrong,
that is I think I disagree.Let me take you down,
'cause I'm going to Strawberry Fields.
Nothing is real and nothing to get hungabout.
Strawberry Fields forever.
Strawberry Fields forever.

Happy belated new year 2006....

16 ulasan:

saiful MI berkata...

strawberry fields forever....
very mysterious lyrics.

hahaaha

Shima berkata...

aku nk p mango fields ..hehehe

cat berkata...

bagus tol la blog nan ni mcm2 org ada... ni saiful MI lak hahahaha

Shima berkata...

heehe..mcm2 ada cat.bkn setakat saiful MI..silap2 James Bond MI pun ada. kikiki..global cat..global!

johnny hates jazz berkata...

biasalah kengkawan, nak buat camana...dah ada org nak buat comment, kita trima a la..ye dak?

semua dialu alukan...
aku nie misteri sikit...tu pasai semua ada...hehehe..

idup aku...

hangpa tak balek raya ka?
aku nak balek malam nie lah, bas kul 10.30 pm kat 17.

johnny hates jazz berkata...

alamatnye sampai tgh malam la nampaknya...hehehe..tapi takpa, balek kampong, sampai tgh malam pon tak kesah punya, dah sampai tmpat kita, lg pon, bas berenti dekat dgn umah aku ja...jalan kaki siket dr depan sekolah rendah aku...pup pup pup..(bunyi tapak kaki berjalan) dlm 10 minit, sampai la sudah..

hehehe...selamat tgh malam la kiranya.

the prime minister berkata...

saiful MI tu..hehehe hangpa tau la kan..hehe..budak pipi comey tu la...

Shima berkata...

balik sbtu pg..esok. ok nan..slmt balik kpg dan slmt tgh mlm. hehe

cat berkata...

aku xblk raya...aku beraya kat sini sorang2 ja la nampaknya...sedihnya xdpt makan ketupat...

edaleeja berkata...

ala bestnya strawberi.terbayang lagi gmbr2 member yg melawat ladang strawberi ni.

abigail berkata...

welcome back semua...

actually aku dh stat keja pada khames..semalam daaaa...

shimra, aku dan la pi alor setaq ari sabtu minggu lepas...aku pi lepak kat pekan rabu sat..aku lalu depan istana anak bukit, lalu depan rumah MB, pastu lalu depan umah che det kat titi gajah...

sebab lepas tu aku pi jitra plak...tgk adik makcik jiran aku nie umah dia kena banjer..

abigail berkata...

tak sangka plak..

aku nak tepon hang, tapi tak dan la...sbb pagi tu aku dari butterworth makan kenduri kat seberang jaya, pastu la depa ajak pi kedah plak..lajak la plak aku pi sana...

syok jugak jalan kalau yang tadak planning nie...

tu la dia....

the legend berkata...

hai eda leeja...

amacham raya kat tganu tu?

ada baguih ka?
raya cina nie cuti lama la, nak pi raya umah bule tak?

hehe :)

edaleeja berkata...

eda melayu la nand, tarak raya punya.. :P

dwainingals6503 berkata...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com

Business Opportunity berkata...

Are you finally ready to get out of all the fast-money games? Are you finally ready to create a future with a mlm opportunity with real products so far ahead of it's time that nothing else even comes close?!?