Khamis, September 07, 2006

Istana Takeshi

Salam khames,
pagi nie masa datang keroje tadi atas kuda, teringat plak satu alkisah nie... Istana Takeshi yang pernah ditayangkan di NTV7 dulu-dulu la... hehehe, aku mula2 pon tak berapa layan jugak la crita nie, tapi bila sekali tengok, wah.. terus tangkap chintan la plak.. dia selalu tunjuk waktu maghrib.. kul 7.30 pm.. tu la dia masa nya.. ari apa aku tak ingat la... tapi crita nie mmg best, org kata apa, lebeh awal lagi la dia punya ranchangan realiti versi Jepun. mula2 ramai la, pastu sikit-sikit ilang ye, kena tendang, tapi senang sunggoh la geng2 tu nak kena tendang, jatuh sikit, terus out...

bila dah sampai kat final round tu la yang syok, untuk memusnahkan ketua geng jahat tu.. Keshi, yang dalam gambor tu la.. payah beb, dia punya defence tu kuat betul... hahahaha

satu perkataan yang aku ta'kan lupa la, apa dia nak tau... ? nie dia: IKAEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! (maksud dia serang la)...

ok..

8 ulasan:

Shima berkata...

yaaa..aku dulu pun suka layan Takeshi Jo ni. Best! Lawak pun ada. Biasala Jepun dh terlampau byk duit dan idea..mcm2 games depa buat.

Mr_Rizal berkata...

ku sempat layan minit2 akhir je..
sebab masa tu ku lebih suka layan soccer di padang..

mr. Rizal

misuka berkata...

ya betul.. tapi mmg lawak la..

caya la nandre...

captain keshi berkata...

syok jugak kalau kita buat gathering, tapi berkonsepkan istana takeshi...

Shima berkata...

haha..best gak

Mr_Rizal berkata...

gilo kau! memang ok, tapi sapa nak jadi takeshi?? nanti semua gaduh nak jadi takeshi pasal tak yah nak panjat tembok licin, tak yah masuk rumah yang ada pengawal yang kalau terkejut salah jalan masuk kolam...

takkan nak lantik en norman kut, sebagai takeshi jemputan.. ekekekekee!!

mr. rizal

anak murid norman berkata...

ya.....
en cik norman masrek pon ok jugak tu... dia dh ok la nie, dulu ja nmpak kerek....

tp la nie dh kira bule buat kawan la... kekadang tu mau lah tegoq kalau jmp tgh jalan....

Shima berkata...

ya..en norman mmg ok pe. kdg2 lawak aa dia tu.