Khamis, Ogos 21, 2008

How do you know you're a Blogoholic?

1. The first thing you do when you get home is to open your blog and put in a new entry
2. You cannot live without internet
3. You tend to ask people "have you read my latest posting?"
4. You're starting to earn more by blogging then your day job
5. Many things you do are governed by your blog
6. You carry 555 notebook with the title "Blog Topics" everywhere you go
7. Your girlfriend is breaking up with you because you're more obsessed with Kenny Sia then what she has to say

Source: MyC!

10 ulasan:

Mister Amien berkata...

salam
am I really blogoholic?? well, let see...

1. The first thing I do when I'm get home is open my cloth..
2. I cannot live without nasik...
3. I tend to ask people "hey, bila ko nak komen blog aku??"
4. I really busy all days...
5. Many things I do are always stated in my blog...
6. I carry 555 notebook for the mamak stall near my office...
7. I got no girlfriend, I only have my fiancee...haha...

Well Papa nandre, I think your entry are not relevant this time..hahaha...

Nandre The Legend berkata...

fulamak, budak amin nie memang seorang blogoholic la... aku suka org camnie...

amin,

setiap org lain la dia punya entry.. nie aku punya ayat la...
nanti hang boleh la adjust sikit masuk hang punya idea

Mister Amien berkata...

ala, jangan la marah bro...
dah lama tak gurau2 mesra sambil2 makan nasik lemak dengan hang...

Nandre The Legend berkata...

aku tak marah la abg amin,

aku ok ja... sebaba sesuatu yang berlaku terjadi tu, adalah takdirnya... hahahahaha
chewah..

anak kecil main api, nanti terbakar dirinya sendiri...

Sue@MamaMaryam berkata...

lol lol lol ada la sket2 tkena pd diri ku ini.. maybe x lama lg aku akan jd blogger tegar!!! hihihi..aku harap en abu pasang tenet yg laju sket kt umah supaya impian aku tcapai..yiehaaaaaaaa

tp pd aku klu xde tenet pun ok lg rasanya..aku rela xde tenet dr xde duit..huhuhu

wahh dasat la mister amien punya komen.. bak kt papa nan leh buat N3 ni..hiks...larikssssssssssssssssssss

CypherD berkata...

Hehe budak2 PLF + ex-PLF kaki blog la kesimpulannya... :D

Mister Amien berkata...

wah! akhirnya cik cyperdefect a.k.a brader bling2 telah memunculkan dirinya...
lari lari lariiiiii....

Nandre The Legend berkata...

amin,

tolong aku.... panggil kamarul @ hilang...

mrs hafiz berkata...

takleh idup tanpa tenet..
sejak tahun 98.. mmg byk mempengaruhi idupku..hehe..
from cybercafe to streamyx masa blaja.. then maxis broadband.. pastu from mobile lagi.. tak cukup, nak ada laptop wifi lak..
pasni nak tukar ape lak.. ada yg ok lagi? any recommendation?
aku mmg giler.. tenet..
tp blogaholic.. hmm taktau la.. sikit2 je kot.. tgk keadaan..

Nandre The Legend berkata...

maria, hang memang blogoholic la.. tetiap hari ada ja posting baru, aku suka org rajin post benda2 baru ni....

tengok amin tu, rajin ja dia...