Jumaat, Oktober 10, 2008

Ahmad Irfan aka Tomato Boy - 1 Syawal 1429H

Hari Raya Aidil Fitri dah seminggu diraikan oleh orang ramai, masa nie la open house berduyun-duyun diadakan demi merapatkan silaturrahim sesama sahabat handai dan saudara-mara. Kali nie nak tunjuk Tomato Boy semasa 1 Syawal yang lalu. hehehehee.. Sungguh cheria dan gumbira karna menyambut hari raya untuk kali pertama.. taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Masa tu rambut dia baru nak tumbuh, dan dah naik sikit ja.

Beliau mengucapkan ribuan terima kaseh yang tidak terhingga kepada semua yang telah menyumbangkan angpow raya yang telah diterima oleh beliau.. hehe.

28 ulasan:

mrs hafiz berkata...

hensemnye anak kamu ni cik nan, yelah tgk la bapak n mama dia.. :)

comelss..

SSulieana berkata...

lorrrr patutlah panggei tomato boy...mmg cm tomato je...rs nk mkn2 je tomato ni...hehehehe

nifalnin... berkata...

hehehh... dah mcm baby gal.. cute sgt... m'punyai dahi yg agak luas, berpotensi utk m'jadi professor satu hr nanti...

Nandre The Legend berkata...

alhamdulillah, segala pujiian hanyalah untuk Dia.

makaseh kak qibby yang mulia.

ya, dialah Profesor for the future.

suli, hang jangan makan tomamto nie.. nanti dia makan hang balek... hahaha jaga jaga.

rame wong ingat de'eh wedoq...sebenanya lanang.

ya-ummi berkata...

alalala..comeynya.. baby boy memang cute kalau botak :D

Mister Amien berkata...

Beliau mengucapkan ribuan terima kaseh yang tidak terhingga kepada semua yang telah menyumbangkan angpow raya yang telah diterima oleh beliau.. hehe.

agak-agaknya ke manakah perginya wang angpow yang disumbangkan kepada tomatoboy tersebut? adakah ianya disonglap oleh papa tomatonya?? sungguh sukar untuk menjelaskan situasi ini....

suzila berkata...

okies... aunty suzy nak datang mintak $$$ raye dari papa tomatoboy huhu...

members berkata...

silakan datang wahai rakan-rakan semua.hehehehee

members berkata...

ya amin,

aku telah menyonglapkan semua duit itu ke dalam satu tabungan khas demi masa depan beliau. hahahahahaa...

hahahahahaa satu tabungan khas, brader, satu tabungan khas.....hhahaa

members berkata...

ya ummi,

begitulah ruzki yang telah dianugerahkan kepada aku dan keluarga. hehehehehe

munmon berkata...

Har Har Har. Nande Junior. Muka dia sejibi macam mama dia.

SSulieana berkata...

muka sejibik cam muka ita...boleh masuk pertndingn muka seiras ngan anak...ehehehe

ha'ah la...bocah iki koyo wedok la...hihihi

Mr_Rizal berkata...

Macam takde rupa ko je...!! atau kena letak spek baru dapat shape macam muka ko...!!

Muahahaha!!

mrs hafiz berkata...

yup muka ita lebih sket..

nan mana main songlap2 ni amien, dia seorang penabung yg berjaya tau.. by 20, irfan dah leh beli kete dah..nak kawen pun boleh kot.. hehe, tp nan mesti suruh dia belajar carik duit sendiri dahulu.. bersusah2 dahulu, bersenang kemudian hari :)

Nandre The Legend berkata...

ya maria,

betul tu... dia kena ikut aku simpan duit banyak2.

pak raja, masa kecik nie memang camtu, bila dah besa sikit nanti, muka dia akan bertukar rupa. heheheh macham aku dulu2 la.. nanti aku tunjuk gambaq aku masa kecik..

kak suli, ok jugak kalau anak laki ikut muka mak dia.. baru cun. hehehe. tapi tido, muka dia lain sikit... tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nandre The Legend berkata...

ya amroth aka awang,

aku tunggu hang la plak lepas nie..

lokhtar aka mokhtar.

Shima berkata...

hi tomato boy...ayah tomato boy bg duit raya brapa $$$ kt tomato boy?

Cik SaLL berkata...

tomato boy semakiin cumeyyy.... membesar ngan sihat n kuat...

Nandre The Legend berkata...

makaseh semua, kak shimra dan salhafiz..

bila nak mai umah aku nie?

tomato boy aku sedang mneunggu kedatangan kalian semua. hahahahaa...

Mister Amien berkata...

nandre's waiting for new tomato...
probably tomato girl.. hahaa

Sue@MamaMaryam berkata...

tomato boy meh la dtg umah ciksu.. nanti ciksu kasi luit aye manyak2..okeh??? haah la dia mmg byk ikut muka ibu tomato... licin je muka dia.. x mcm ayah tomato.. opsssssss hihihihi

Seri Nuang Shah Alam berkata...

amboi SMT nie...

bukan main hang na..
aku pakai Garnier Skin Naturals...hahahahahaa

amin, aku rasa aku tunggu hang dulu la untuk produce amin junior. hehe

mia berkata...

macam muka mak la..haha

Nandre The Legend berkata...

makaseh kak mia..

nanti kak mia plak? kita tunggu dan lihat la.

Cik SaLL berkata...

mmg nak mai umah pon..sbb dgr ura2 pak tomato nak bg duit raya kan??ahahaha..kalo suzy rajin nak p sane..sy follow je..hehe..

munmon berkata...

Oi. Bulu, bila nak bunag majelis makhan2. Lapr neh!!!

ainloveboy berkata...

Alahai,comeinya dia...

ainloveboy berkata...

Haa..papa tomato, menyimpanlah dalam akaun SSPN untuk masa depan beliau. Moga tercapai cita-cita jadi Prof. Insyaallah,boleh tu. papa dia ada banyak buku :)