Ahad, November 16, 2008

Hujung minggu di Corus Paradise, PD



Semalam, 15hb Nov. 2008, aku dan family pi PD sebab ada family day ofis istriku (CUCMS --> www.cybermed.edu.my). Ada lebih kurang 60+ orang la yang join family day tu. So far aku OK ja. Aku memang layan kalau bab-bab bercuti nie. Tempat dia kat Corus Paradise lebih kurang 4km dari Bandar Port Dickson. Family day nie dia merangkap sekali workshop untuk staf-staf CUCMS tu. So, spouses semua ada free time la masa depa workshop tu. Tengah hari Sabtu lepas makan tgh hari ada workshop dan lepas Asar ada sukan tepi pantai dan malamnya mesti la ada dinner tepi pantai (open air) sambil ada lucky draw. Semua family dapat hadiah. Ada yang kecik, ada yang besaq.

Pagi nie tadi aku makan pagi dan lepas tu aku lepak ja. sebab staf2 tu ada workshop sampai kul 12.00 tengah hari. Then check out lebeh kurang dalam 12.30 pm, ada sesi fotograf semua peserta family day. Aktiviti bersurai lepas tu dan masing-masing bertolak balek ke rumah masing-masing. Untuk program nie, aku gunakan jalan Putrajaya-Salak-Sepang-Lukut-PD. Anyway... BEST.

8 ulasan:

Sue@MamaMaryam berkata...

wah..syoknya p PD... tetiba teringin mandi laut.. bila warga plf nak b piknik ni???

Nandre The Legend berkata...

hahahaha..

buat la plan satu hari ka, dua hari ka kita pi jalan-jalan Melaka ka.. kan seronok.. aku pon suka jugak semua nie...

mrs hafiz berkata...

warga alumni leh join ke? ahaks..

sini, family day wat kat frim hjg bln ni.. saranan kjaan, kurangkan bajet.. tp staff punya rombongan bukan main plak, bandung.. langkawi, merata derang pi, tp segan la nak join lgpun x sempat nak join tahun ni..

Shima berkata...

hmrmm..dh lama x pegi bercuti-cuti malaysia ni.

MelayuSLim berkata...

ex-plf pun maw ikut..!!!

Nandre The Legend berkata...

ya betul tu, mari kita buat gathering semua bekas2 warga library kat satu tempat yang best la...

amacam semua? ada mau ka?

Mister Amien berkata...

aku nampak nandre power ranger...
beraksi ala-ala action kamen yang begitu rock steadyyyy...
cayalah....

Seri Nuang Shah Alam berkata...

hahahaha, steady brader, steady