Isnin, Januari 11, 2010

Masa reunion --> 9 Jan 2010

20 ulasan:

Mister Amien berkata...

aku nampak kapten ngah usya tv flat screen tu.. nampak gayanya pak dia kena perabih duit la beli tv sebijik camtu.. wahahahaha

Mister Amien berkata...

makcik flowerhorn ada saje di mana-mana.. haha

mar!ahaf!z berkata...

kapten sgt tembam n comel!

SSulieana berkata...

eeee irfaaaaaaaannnnnn...geget kang budak ni....

Mr_Rizal berkata...

maaf.. kami memang tak sempat nak singgah...

watanabe berkata...

pak raja:

kami memahami keadaan org yang sudah berkeluarga..

semoga di program-program akan datang, sudilah sekiranya join sama

musafir di tanah gersang berkata...

flat screen tu adalah sesuatu benda yang sangat diminati..aku kena kumpui sebulan 30 ringget untuk beli benda tu...

nak beli sekaligus, tak dapat hehehee

hujan berkata...

qibby:

hehehehee, dia rajen makan roti gardeia puteh dan sweetie 6 ketui punya edisi... serta nasik...

ayer kosong kena minum..serta makan kismis minda dan carrot.

org larut matang & selama berkata...

suliea:

gigit pipi dia..
aku pon selalu gigit dia.. kat jari dan telinga

Nandre The Legend berkata...

nanti kita buat BBQ plak.. ada kwan kita nak sponsor venue.. tapi BBQ kena buat malam la.. kalau siang, bukan main paneh la plak...

Mister Amien berkata...

watanabe, musafir di tanah gersang, hujan dan orang larut matang adalah manusia yang sama. dan kadangkala beliau gemar menggunakan nama BABYRINA sebagai nama timang-timangan beliau. terima kaseh...

Nandre The Legend berkata...

amien, baby rina adalah nama kawan aku ...

Nandre The Legend berkata...

amin nie kalau pasai pecah rahsia, dialah org

ya-ummi berkata...

salam,

nan/friends, maaf aku tak dapat join haritu.. ada hal family.

Mister Amien berkata...

selain pecah rahsia, aku juga expert bab2 pecah gelas.

pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas.

sekian.

Nandre The Legend berkata...

ya ummi:

takpa, lepaih nie aiza ada suarakan kita buat BBQ malam hari kat rumah dia...

nanti kita plan tarikh dan masa...

Nandre The Legend berkata...

makaseh bang amin yang setia kaseh dan setia prima...

hang buleh dikategorikan sebagai pengomen tegar dalam blog aku nie...
aku suka aku suka

Mister Amien berkata...

i follow uuuuuu....

Mister Amien berkata...

dey brader, takde posting baru ker?

cikgu itm berkata...

sabor la bang...tengah cari material nie...