Rabu, Januari 06, 2010

Reunion geng PM 21 batch Jun 2000

Reunion geng2 PM21 batch Jun 2000 akan dilaksanakan pada awal tahun ini. Aturcharanya adalah seperti berikut:

Tarikh: 9 Jan 2010 (Sabtu)
Masa: 12.00 tengah hari
Tempat: Rumah Ayu Qlate, Taman Bukit Subang, Seksyen U16, Shah Alam


Jemputan untuk program nie juga telah diwar-warkan dalam Facebook oleh Shimie. Program ni kita buat style BBQ dan Pot-luck. Sila bawak apa-apa jenis makanan untuk kita kongsi bersama. Peta juga telah diemailkan kepada semua.

15 ulasan:

Shima berkata...

sapa yg tukang mem BBQ tu?
adakah ini event sepanjang hari?

makrifat hakikat tarikat syariat berkata...

aku pon tak tau, tapi kita campur adukkan buat style pot luck pon iya jugak..

bawak makanan dan kongsi sama-sama masa tu nanti..

jangan lupa mai na...

macgyver berkata...

event nie start dalam kul 12.00 sehingga 3.30 pm la kot....

ok la tu, dah ada org nak sponsor venue untuk event.

murtabak raja berkata...

shimie ada post benda nie dalam facebook

mar!ahaf!z berkata...

ini geng2 senior ni..hehe

Nandre The Legend berkata...

alhamdulillah, nie semua usaha shimie the great yang banyak membantu mengumpul kengkawan lama masa belajaq degree dulu nie..

cuma aku tak pernah buat lagi gathering geng2 DBS insurance batch Jan 1996 dulu nie... takda kesempatan lagi nak buat...

Nandre The Legend berkata...

Maria qibby,

kita kena buat jugak gathering alumni perdana.. ini pon kira penting jugak...banyak kenangan dan suka duka yang ditempuhi oleh kengkawan kita semua nie

Nandre The Legend berkata...

Maria qibby,

kita kena buat jugak gathering alumni perdana.. ini pon kira penting jugak...banyak kenangan dan suka duka yang ditempuhi oleh kengkawan kita semua nie

Mister Amien berkata...

mintak maaf tuan rumah.. adek junior tompang lalu... huhu

Seri Nuang Shah Alam berkata...

amin, hang nak lalu rupanya..
mailah lalu kalau tak malu atau segan atau tak tebai muka...

kami geng2 senior tadak pilih kaseh punya nak bagi junior lalu kat sini..

amin, apa cherita suzila MK?

orang perak berkata...

kalau ramai yang mai nie, mesti syok nie... penuh rumah si ayu tu nanti...

Tanpa Nama berkata...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

indie boy berkata...

tanpa nama:

thank you very much my friend.

support our local scene, you know who you are...

Mister Amien berkata...

nan, tanpa nama tu hang ka?
komen kat blog sendiri ek? hehe

Nandre The Legend berkata...

amien,

bukan aku daaaaa.. tak main la boh nama camtu..