Isnin, November 22, 2004

Alamat umah baru

kengkawan dan lain2,

ini dia alamat umah baru aku daaa..dh kena pindah la plak...

309, tingkat 2, blok 12, jalan plumbum 7/95, seksyen 7, 40000 shah alam, selangor...

sekian, terime kaseh.

5 ulasan:

Shima berkata...

alaa..setingkat ja pindah. haa..bila lg nk buat house warming?

the legend berkata...

haha..nanti la plak..penat semalam baru pindah..sakit badan la...hehe..

kak shimar bila nk dtg s alam...?

Shima berkata...

hehe..aku blh kata tiap2 minggu balik s.alam. family mkcik aku kan ada kat s.alam

Mr_Rizal berkata...

weyyy nan...
ingat kalau dah kerja ko akan pindah umah yang besar sikit ke...

ni bagi alamat ni ada nak buat open house ke... bagi tau cepat2 takut schedule ku full...

cat berkata...

a'kum....kalau nak buat open house tue jgn lupa jemput aku plak...aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kat hangpa semua....sorry la xsempat nak ucap haritu bz skit nak raya...