Isnin, November 08, 2004

SELAMAT HARI RAYA

kepada kengkawan semua, aku akan balek kampung halaman nun jauh di utara pada tanggal 11hb november 2004..., jam 12 tgh malam..haha.

so, aku kumbali ke work station pada 22/11/2004.....insyaAllah aku akan antaq kuih raya melalui blog nie na..hehe. amacham caya tak?

aku akan balek dgn abg aku..pasai dia balek sorang...bagush...alamak, aku pon kena bawak keta nanti la...malam plak tu..isy isy.

anyway...so, 10hb adalah last aku keja utk sbelom raya nie...selamat hari raya, maknanya, aku dan la lagi pi pusing2 tgk org sebok beli baju raya hari deepavali tu...aku pon nk pi deepavali la...kat umah samy vellu...return to innocence-Enigma.

okey...ampun tuanku.

8 ulasan:

Shima berkata...

jam 12 mlm? heeeeeee..baik2 balik. kot2 jumpa ngn Mariam.

the legend berkata...

shimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

kerat jari kaki kang....hahaaa..insyaAllah keta banyak masa tu ...masa taun 2002 ari tu, aku balik kul 2.30 pagi;;;lagi gila...tapi cakap hang, jam gila mcm balik siang-siang...jgn main2..

mariana berkata...

Saper Mariam??? ooo Pontinak Harum Sundal Malam ek. Saper dah tgk vcd Entiti:Bukti. Seram siot. Benda tu mmg ada, esp dia suka ekori org yg balik mlm ngan keta. hhhhhhhaaaaaaaaa

the legend berkata...

mariana...

aku pon tak tau crita tu mcm mana..lagi pon aku blom tgk crita tu lagi...

takottttttttttttttttttttttttttttt...

Shima berkata...

ya la...Entiti.. mmg mcm takut je. xpenah tgk lg pun. kalau org bg 10 ribu..korang nk x buat keja cmtu?

Mr_Rizal berkata...

chehh!!
dari tengok cerita2 hantu tu... baik ku tengok cerita dragon ball...

Shima berkata...

chehh...penakut la tue

the legend berkata...

pak raja memang penakot..haha