Isnin, Februari 21, 2005

Gathering PM 21 - berjaya disempurnakan


sedara semua, tahniah aku uchapkan kepada semua member2 yang tlah hadir dan mai pada 19/2/2005 yang lalu. dianggarkan seramai 36 members of the clan telah datang stelah menerima mesej aku....anyway Bravo kengkawan, kepada kengkawan yang tidak dpt dtg tu, tadak hal, bule lagi di gathering akan dtg. dan ramai jugak yg tak dpt dtg..atas sbb2 tertentu dan peribadi...takpa, this is the beginning to our next journey...!!! kepada sesiapa yang tangkap gambaq tu, bule lah email kat aku ke..nanti aku tolong circulate kan kepada yang lain, ini membuktikan bhw kita maseh kuat lagi...tahniah PM 21, dan tak lupa jugak kepada kengkawan kita yang dari PM lain, tima kaseh bnyk2 kerna dtg jugak...kepada yang telah menye'ponsor'kan makanan dan ayaq...tahniah brader....!! u are the best brader....takpa, ini utk kita2 jugak..tak kesah la sapa bwk pon...kita dpt makan sama2. antara yang dtg... ramai...azuan, muhaimin, shimar, cat, miejon, nandre, azrina, fauzie dan tunang, romatan, aznizan, jamain dan isteri, gie, azman, pak raja, razef, sochai, wan rushdi, azean, ila sabri, shimie, hidayati, lissa, shanorita, syikin, shah, hedayah dan suami, arnieta, shamsudin, itu la antaranya....

aku tau mmg ada yg last minute kena balik kg etc..contohnya:a. suziah che daud - suami dia accident, so dia kena balik qlate.b. ijan stone cold - keja kat kuantan, tadak cuti.c. shahril - kena stayback kat ofis...d. meor - kena balik kg, antaq mak dia balik Selama, perak.e. azizan selama dan sadariah - kena keja kat PTPL seksyen 13,f. nurul - tak dpt dihubungig. salimi perlis - keja kat alor setaqh. azelina abdul rahman - master kat UPMi. adeline - keja kat sabah (tutor)j. razif sodek - accident, balik kg urut tangank. pidaus mimos - kena staybackl. abby - no berita, tapi mmg conferm nak mai pon.m. rahim - kat terengganun. berry - kat ipoh.o. beh kobeh - kat tanjung malimp. kamila hani - no berita, tp conferm nk maiq. wahiza - kena kerjar. aju - no beritas. yusnita - no berita
etc...
so, nanti Plan kita tahun nie: "XPDC Pangkor June 2005"...akan diconfirmkan balik bila tarikh dia....apa yang pasti, kita akan plan buat bulan June 2005...so, start la kumpul duit dr sekarang...budget sorang RM 250.00 shj....ok...

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mmg best la gath hari tue...apa2 pon harap kita akan still keep in touch...

Tanpa Nama berkata...

tima kaseh cat...anyway aku nk ambik gambaq dgn hang, tapi tak dan la plak...adoi...kacau...takpa lain kali aku ambik plak ok...

Shima berkata...

wokeh syabas! syabas smua! blh jmpa yg dh lama x jumpa.

budget 300? mmm...kalau blh nk diskaun biar byk sket...hehhe

the legend berkata...

diskaun bule...ok la tu..kita try bg korang sikit na....tapi simpan la 50 ringgit sebulan dulu naaaaaaaaaa..hehe..tak pon, 80 ringgit sebulan dh ok dah tu...

cat berkata...

nan berkenaan nak ke pangkor tue...aku nak kongsi la skit experience aku ngan kawan2 sek aku...kami ada gak buat trip ke sana bln 9 thn lps...kami pie dlm 50 org gak la...tapi pie sana konvoi naik kreta ramai2 so mana yg xdak kreta tumpang2 ja la..(mcm aku ni)...tapi apa yg aku nak tekankan kat sini perbelanjaan kami kat sana chalet + feri selama 2D 1N lbh kurang 130 ja...tapi makan sendir la...kalau termasuk makan pon xsampai pon 200...kami dok kat teluk nipah...apa2 pon aku ikut ja...

yg menyokong dari belakang

the legend berkata...

wahai cik cat yg comey,

itu lagi bagus, lagi murah lagi la aku sokong, idup cat..okey chun, at least aku dh dpt satu quotation and idea yg bernas lagi bijak.

nanti aku bwk balik hal nie and binchang dgn budak2 aku tu...tgk mcm mana pandangan realiti konsens.

tank u cat...hehe

the legend berkata...

sapa ada pengalaman pi pangkor nie, sila jgn segan2 habaq kat aku naaaaa.. kita bule compare yg mana lebeh bernas dari segi kandungan nutrien nya la ye....ok...

senang nak kira mcm mana kita nak pi nanti..projek besaq nie utk taun nie....

Tanpa Nama berkata...

Err......tanya skit.....nk pegi Pangkor tu bulan 6 kan??? Agak2 berapa haribulan tu??? Mak dah tgk calendar, cuti skolah start 28/5-12/6, kalo bole tetapkan tarikh skali sbb byk kenduri especially 4,5 & 6 hb.....lagipun ada kekwn kita yg nk kawin pd tarikh tu jugak kan???
Jangan marah aaa..............

Ape2 pun, mak sokong je....

the legend berkata...

ya betul, mmg bnyk kenduri bulan tu, si azuan pon nak kenduri 4 june, kat taiping tu, fauzi pon 5 june kat johor,

so, ada satu cadangan buat lepas kenduri tu pada sabtu ketiga? amacham? ada bagush ka kawan? tapi kita try la buat bulan june tu jugak..lambat2 karang tak afdhal plak...elok la, lepas depa honey moon tu, bule pi honey moon kat pangkor plak..baru mshukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...tu diaaaaaaaaa

idup geng kita...

Shima berkata...

eh knduri azuan tu kt taiping ka? esoknye fauzi kt johor? fullamak...north & south tu!

anyway, kalau nk pilih date yg sesuai utk ke Pngkor..biar set awal2 n confirm betul2. sbb kalau kena musim cuti sekolah mmg ramai gila. so kalau nk buat time tu kena confirm date n dlm bln 5 dh blh booking hotel ke apa patut..klau x nnti kena bwa khemah la jwbnye.

Shima berkata...

ada sorang lg Nan..jgn lupakan dia wlaupun dia xdtg gathering aritu. hehehe...Pony! dia sdg bercuti kt kpg ngn family dia. aritu raya pun dia xleh beraya ngn family dia..sbb keje dia dh cmtu.

Tanpa Nama berkata...

Ha'ah..........kesian makcik Pon xleh join......where is she aaa???? Still on holiday ke???

Mr_Rizal berkata...

nan...
tentang yang mail add yang ku ambil haritu lambat sikit ek tu pass.. pasalnya ku sedang sibuk uruskan assgment ku kat rhb ni.. insyaAllah, minggu depan aaa ku hantar.. ni login pun pasal nak baca comment pasal gath hari tu... terima kasi..

Shima berkata...

i dont knw la brader whether she still on holiday or not. rasanye dh balik kl kot.

Tanpa Nama berkata...

Okey...kalau ada masa leh kita pi kenduri pogie ngan wan 2

the legend berkata...

kendhuri si azuan mmg aku kena pi pon, sbb dia buat kat taiping la..umah tok bini dia nanti...so, aku ambik chutie dua hari sbelom kenduri..tolong arrange sikit tempat tidoq dia n familinya...

mariana berkata...

Aik naper gambaq kechik ajer, buat la besaq sket, aku x nampak pon muka tunang aku, x jadi nih, bantah2
Psl gi pangkor tu aku x setuju, sjang ombak besaq, tsunami pon br reda, tukar venue...

Sri Cempaka berkata...

Tukar venue???? Kalo cam tu buat kt tasik lagi skali la.......tapi yg sebelah sana pulak...ahahahaahahahahahahahahah!!!!!!