Rabu, Februari 23, 2005

Kerja Kosong, kerja kosong!!

askum kengkawan,

nak maklumkan sapa yang beminat nak kerja shift mcm aku ngan man leh la try apply untuk jawatan executive trainee kat westport malaysia sdn bhd syarat:degree any field sanggup kerja shiftit and engineering di utamakanfresh graduate leh mohon..so ni la kalau kita ada perjumpaan ari tu, leh gaks kongsi kerja kosong tak? anyware sapa yang berminat leh la anta email kat: hr@westportmalaysia.com.my nak tau lebih lanjut lg pasai westport layarlah www.westportmalaysia.com.my

bye aznizan aripin - aznizan_ar@yahoo.com

and satu lagi:

at Bookline Services, PJ (Library Supplier)

jawatan: Assistant to manager.
perlu ada: driving license, Lelaki, willing to travel.
jobs: assist the company manager to organize works and sometimes will go out to do the assignment given by the manager.

interested? just call: en farizal mohamad at 019-246 0123. email: booklineserve@hotmail.com
as soon as possible.

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

En. Farizal tu bukan senior kita ke??? Ude kata dia la supplier buku kat EDI Library skang nie...........

the legend berkata...

aaah...la nie, dia jadi customer service executive...so, dia ada dtg umah aku ari tu..crita pasai nie la...lagi pon dia dok kat blok 12 jugak umah 201.....tu diaaaaa

ok....farizal nie mmg senior kita budak PM 21 jugak..dh kawen pon, anak sorang....

Tanpa Nama berkata...

Blok 12, 201, hmmmmm.........mcm pernah dgr je address tu.....

the legend berkata...

meme la, ari tu aku dok..pastu ada keling mau beli..and then now, dia buat sewa plak...650 chek oi..dia cat lain...

naya beb..tu la pasai dia suruh kami pindah....tu dia....

Shima berkata...

blok 12, 201...eh tu no umh kita yg lama ke mijon..x ingt la plak. biasala keling mmg sewa mahal kan..mcm la cntik sgt.

Shima berkata...

eh..keje tu.. shift yg mcm mana? aku pun keje shift gak..tp 3 or 4 kali sbln je...hhehee.

the legend berkata...

alamak, haha

nie keja kat pelabuhan yang sebok kat pulau indah tu...memang menchabor yob...

dia punya jalan tu..mmg thrill la...apa pon gaji mmg lumayan, tak caya antaq ja resume mesti dapat punya la..aku pon peronah interview jugak...tapi bab2 shift nie la yg maleh nie...

lagi pon aku takot jugak nk pi sana, takot la...

Tanpa Nama berkata...

Tu umah lama kita la Kcma......... hmmm.......teringat dulu tinggal kt sana masa practical, awal pagi dah kena bangun, pastu hantar 2 org 'anak' pegi umah 'babysitter' diaorg nama "Pony", kt sec 6 pastu terus ke Cheras..........

Sampai SA lebih kurang kul 6 ptg, amik 'anak' & terus balik umah, kul 8 kluar beli nasi lemak RM 1.00 kt Wak lori.........

Kadang2 ada jugak terserempak ngn Nan & Mala tgh sembang kt tangga.......hehehe

Tanya skit, Razif dah sihat ke??

Shima berkata...

x mau la aku mnta keja sana..aku pun klau leh xnak aa shift..susah la brader. sajaje tnya.
pasaipa hang takut? hahah! apa yg takut..kontena?

the legend berkata...

razef dah sihat pon, sikit ja...nanti kacau la budak tu...rajin pi kat giant tu, ada la dia tu nanti.

aku n mala yaaaaa...hehe, saja jumpa client masa tu, lagi pon tak pnah tgk kan, so, nak tau la mcm mana org dia..anaconda la bg tau aku yg ada budak junior nk kenai la plak...isy sapa plak kan?

tu yg aku truih la tanya anaconda sapa dia...hehe.

the legend berkata...

takot beb,

lori besaq2 punya lalu kat situ....

Shima berkata...

hah..lawak aa..rupanya hang takut lori aa. tp aku pun takut gak lori besar2 tu.

mmm..pasaipa bila aku p giant x penah terserempak ngn dia pun? cuma skali ja waktu dia tgh mkn kt food court tu..siap miss call lg..rupanya dia dpn mata aku ja yg x prasan.

Tanpa Nama berkata...

Org ada la jugak 2-3 kali jumpa..................

the legend berkata...

hang pi la kat bhg frozen food tu...dia ada kat bhg daging burger tu, hot dog tu..mesti ada punya, kalau takda, dia ada kat aats la pejabat, department head beb...biasa la...

Shima berkata...

ooo ya ka...daging burger? leh mntak daging beger free tak?

the legend berkata...

aah, bule try la yg depa tgh buat promosi tu la..tapi kalau nk yg lain tu..aku rasa kena buat tukaran barter la..maksudnya..ada satu perantara untuk mendapatkan barang yang dipamerkan di situ...hehe..RM RM RM la jawabnye...