Isnin, Mac 21, 2005

F1 di sepang

F1 bar semalam berlangsung kan? so apa crita semalam, aku pon tak tgk sgt la F1 tu semalam, chuma aku bacha ja dalam paper apa yg berlaku, anyway sapa yang menang tu tahniah, dan sapa yang loose tu, try lagi dalam pusingan di litar lain plak, wu yooo gila beb, panash gila la kat sepang tu.. tak sanggup aku nk pi lepak kat sana nak tgk keta...wow..tak larat la..tapi betul la, semalam kat area shopping complex, tak ramai org la, aku pi subang smlm, tak berapa ramai la, mungkin geng2 nie pi sepang kot..tgk tv dah la...semalam lepas aku pekena lunch kat seksyen 9, kedai cili merah, aku pi subang dgn macho..saja ja jalan2 boring2 dok umah tak buat apa.

petang baru aku sampai umah, lepas isyak geng umah aku pi seksyen 25, pekena ayer buah kat kedai slumbe'rr.. ok la..tapi harga ada lebeh sikit la..tapi ayer buah dia mmg best, gelas besor sederhana pon dah RM 3.00 beb. wow. sekalai sekala bule la...selalu mampush beb. anyway, semalam telah dipenuhkan dgn xtvt yg sehat dan bermakna. nanti nk charie tmpat lain plak...

okey..adios.

12 ulasan:

Shima berkata...

ya...aku pun penah p kat Slumber tu..dkt je ngn umah mkcik aku.

cat berkata...

kshima slumber tue kedai yg kita pernah pie skali ngan mijun, pony kan....

nan apa crita pie penang best ka....

Sri Cempaka berkata...

Yille la.....yg tue PYORRR la Cat.....yg itu dokek bona ngn umah Chik eh....lamo boto xgi situ, last den poie thn lps, tp mknan eh makin lamo makin x sodap, hargo yo mahal......alahai.......

cat berkata...

eh silap lak...malu teman...
baru ingat kedai tu PYORR...pony yg ajak pie sana kalau xsilapdia ngan era slalu pi situ...

eh apa crita pony senyap ja dia...

Tanpa Nama berkata...

best penang, wa ckp lu..wah dok hotel tepi laut selat malacca la...ramai org beb, org puteh ramai...tu yg syok tu..

konference pon ramai jugak..100 lebih la...tu dia...penoh la dewan konference tu..

aku lepak bilik aku sorang..wah best betul la, rasa tak mau balek ja....syok lepak tepi laut, petang2 jalan kat tepi laut....ramai org dok lepak kt tepi2 tu..org puteh la ramai...mandi pool sama...

the legend berkata...

ada sekali tu, petang la..aku saja jalan nk pi tepi laut tu, kat tepi ada org buat urut reflexologi, wah..awek org puteh tu selamba ja, baring kat tmpat reflex tu..pakai bikini dia..suruh budak tu urut dia..aku pon wow!!!..tekejut la..

adoiiiiiii...

the legend berkata...

hai cat, silap teman yer? amboi mike nie, itu le rupenye....

slumber nie tak silap aku, geng ganu kite punya kedai. tapi sedap beb..dan ada sistem sendiri....tu dia..tak bule tipoooo..suasana dia mmg best la..mcm dlam drama beb...

sapa yg nak dating tu, sesuei la, pasai org tak brp tau la tmpat tu...

Tanpa Nama berkata...

tapi apa pon, ayer buah dia mmg best la beb..aku tak bule nafikan..nanti la..cat kita pi sama ya....

cat berkata...

boleh je tapi hang kena blanja aku la...heheheh bukan slalu blh merasa nan blanja org nie...

weekend lps aku balik kg panas sungguh kat kedah la nie...rasa mcm malas ja nak kluaq rumah...cadang tue nak gak ke penang tapi sbb panas sangat so malas plak rasanya...

Shima berkata...

aha...mmg air buah kt situ sedap..mkn pun ok. baru2 ni aku x p tp mkcik aku ckp sate dia sedap gak. nnti blh la kita ramai2 mkn situ..

Tanpa Nama berkata...

penang ok la cat, jgn tgh ari..mmg itam la nanti kalau berjemor, petang sikit ok la..pagi ke..tapi best..lepak tepi laut..

rileks kepala otak.

Tanpa Nama berkata...

aku nak pi lagi la...bila2 plak..takpa, bulan 6 nie kita kan ada program pangkor...

kita pi sana la pulau punya..tepi laut jugak