Isnin, Mac 07, 2005

Save My Soul



Save My Soul from Padi.....lama dah tak citer2 nie, waduhs, kok bikin report nya sama teman2. aku di sini kumbali dengan crita tadak crita jugak la..sebok cikit la kat PLF nie, keja bnyk la plak... idup keja.. nanti kalau ada berita terbharu, aku crita...

Ini berita yang bharu aku trima: Perkahwinan Kamsiah Musa @ Umi. kenduri dia nie akan di adakan pada 12 mac 2005 di bandar Jengka, Pahang. cik abg dia pon org Jengka jugak...
so, dia dh wakilkan kat meor, pastu aku plak tolong menyampaikan kpd kengkawan yang lain...selamat berkenduri..selamat pengantin bharu umi... :)

17 ulasan:

Sri Cempaka berkata...

Umi ni sapa weii??? Mijon kenal ke???

Shima berkata...

Yg korang panggil kak umi tu.

Sri Cempaka berkata...

Yg pakai tudung labuh tu eek.......ke yg mana ahh??? org rasa kalo kak Umi tue cam pernah sgt sembang ngn Mijon.........

Tanpa Nama berkata...

haha umi nie hangpa tak kenai kot, dia selalu dgn siti noramiah @ kak wa...tanya cat and shimar kenai la kot....

Tanpa Nama berkata...

aaahhhhhh shimar pandei

Tanpa Nama berkata...

umi, jauh dikau derita, sinar chaya hidup mu..umi, lagu dato' shake..tahun 1984...tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sri Cempaka berkata...

Kak Wa tue org ingat la rasanya.......muka dia cam tembam skit kan????

Shima berkata...

rasanya dia penah smbang ngn mijon kot. dulu dia ada dok 1 umah ngn Mas kat sksyen 6. Nan..apa crita Mas aa? dh dpt baby?

Tanpa Nama berkata...

kak wa tu kecik ja org dia, ada kembor sorang lagi, PM 20 kot..senior sikit le....

mas aku tak tau la apa crita la nie, bule jadi ada baby dah kot...rasa nya nombor tepon dia nie 012-367 4740 ...rasanye le...

teman idak le ingat...

Shima berkata...

amboi Nan sejak leh guna anonymous ni dh hilang nama the lgend. jgn hilangkn identiti anda! hhehe...

the legend berkata...

hahahaha
aku saja ja try tu..tapi aku tetap the legend...insyaAllah hangpa akan ingat aku sampai tua nanti.. tu diaaaaaaaaaaaaaaa

shimar nie bagush la, bule kenai aku na...amboi..

apa pun kak wa mmg pakai tudung labuh, selain dari Su (kak su) yang suara kecik tu la..dia budak Malacca. dah ada anak pon...aku pon tak tau dia lepak mana sekarang.

Sri Cempaka berkata...

Hahahahaha.......Kak Sue tu org ingat, dia comel2 & suka senyum.......amik Politics skali ngn kita kan Kcma????

Org ingat lagi ada satu kali tue dia pakai kosmetik hapa ntah, pastu muka dia mengelupas & merah2....org pulak gi tanya.....dia jawab "takde kena apa2, jangan risau, jangan risau...."

Emmmm........bila fikir balik, bukan Mijon risau, Mijon tanya je..........

the legend berkata...

hahahahaha,

nk dengor suarenye susah bebenor...

slow sgt...adoi hai..tapi dia type komputer laju sgt, sebab dia dulu budak secretary daaaa SS14. tu la pasai nye laju tak ingat...

aku masa part 1 kelas sekali, dok sebelah dia masa kelas pok wi, wow, laju nya...

Shima berkata...

hehehe..mmg suara dia kiut stail mcm pn Indah tu.

eh Nan, hang kelas B kan masa part 1? aku klas A. so, grup A & B kan combine time Mgmt yg En Alwi tu..tp aku xprasan lak kak su tu ada skli. cuma politik ja aku prasan dia.

the legend berkata...

hahaha
aku kelas B sebab aku maleh nak tukaq kelas, masa en mat panggil budak diploma, aku dok diam ja masa kat DK menara tu...buat deqqqqqqqqqq ja...

hehe selamat dunia akhirat..leceh la tukaq2 kelas nie, boring...org lain gatai angkat tangan , kena halau la mashuk kelas lain..aku selamat. nasib baik budak tak buat dajai kat aku..tidak naya aku...haha.

kalau ikut, aku kena mashuk PM 23...maleh la, tak kenai pon...dh syok kelas B...

Sri Cempaka berkata...

Padahal Nan nk tengok Kak sue, tu yg malas tukar kelas tue.......hahahahahaha..........

the legend berkata...

hahaha...best..tak jugak, lg pon dia mashuk 2 kelas ja...yg lain dia mashuk kelas lain....

hehe...