Rabu, Mac 23, 2005


this is the glass that i've been used during my working time. at office. use to have horlicks, milo, coffee and noskopi.... Posted by Hello

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bnyk la minum kat sini, musim panas kan...so, bnyk la minum ayer...

the legend berkata...

ayer adalah unsur yang penting dalam badan kita, ianya meliputi 50% dari sebahagian badan kita..

tiada ayer, makna nya tiada minyak pelinchir la... musim2 kering la nie, ayer adalah unsur penting bagi badan kita, manusia la...

Shima berkata...

ye betulll..air blh mbuatkn kulit kita mnjadi sihat n cantik. bykkan la meminum air terutamanya air masak..hehehe

Sri Cempaka berkata...

Memang kena byk minum air musim kering cam ni, tapi air kosong...bukan air neskepi....hihihihihihi

the legend berkata...

haha, tu dia....ayaq kiwi aku selalu minum dan ayaq asam jawa serta ayaq nyior mude......

syok betui ckp hang, ayaq limau adalah ayaq kegemaran teman..best beb.

cat berkata...

eh nan ayaq limau pon ayaq paberet aku gak...eh mcm mana leh sama nie...hahahahaha

the legend berkata...

tu la dia cat, org kata, dh kebetulan la....nanti kita date, kita order ayaq limau naa...amcham? ok tak....hehe

the legend berkata...

ermmmm, mala apa crita haaaa?

dia kan dh tunang kan...

the legend berkata...

cat cat....

cat berkata...

ye nan ada apa cat sedia berkhidmat utk anda....

mala blom bertunang lagi tapi dengaq crita tue maybe nak bertunang la maybe thn ni la kot....

hang bila plak nak bertunang...mai sini aku pie meminang hang...huahuahahuahah

the legend berkata...

silakan wahai cartina ye....

cat berkata...

so brapa hantarannya? nak kena budget nie....hahahahha

Tanpa Nama berkata...

boring..boring..tgh cari gamba utk friendster..takdek gamba yg seswai kecuali cawan ni..ok thanks..oh..ain kechiq tu pun aku amik gak..so cute..