Selasa, Oktober 09, 2007

Selamat Hari Raya Aidil Fitrah

Raya datang lagi... itulah ungkapan yang akan terkeluaq dari mulut orang ramei bila dah dekat nak raya nie. Raya nie kan raya puasa, apa lagi, balek lah kampung semua.

Di hari baik bulan baik nie, Pengurusan Arts.Limited nak meluahkan perasaan gumbira serta uchapan "Selamat Aidil Fitrah" Minal Aidin wal Faizin kepada ibu-bapak, adek-beradek, tok sedare, pak & mak sedare, anak2 sedare, cucu sedare, semua rakan2, sedara-mara, associates, rakan niaga, rakan kongsi, rakan2 kerja, rakan2 bloggers, rakan2 sejawatan di seluroh Malaysia...

Berayalah dengan sempurna, jangan lupa dunia.... Raya weiiii.

15 ulasan:

Shima berkata...

ya..Selamat berhari raya dgn isteri terchenta thn ni. hehehe. Jemputla dtg umah.

Mr_Rizal berkata...

selamat hari raya... maaf zahir dan batin.. balik kampung jangan laju drive! sentimental je.. janji sampai..

the legend berkata...

ya, itulah dia bila dah tiba hari raya nie, kita kunjung-mengunjungi rumah sanak saudara serta kawan2 sekeliling.. itulah yang lebeh mulia..

the legend berkata...

alhamdulillah, nasib baik aku balek kampong tak kena tol.. chuma kena tol kat bukit raja ja 4 kupang... lepas tu dah free sampai sekinchan dan atas lagi sampai la ke taiping..... save tol..

kalau lalu ikut jalan lama, tak bule lelaju sgt... jalan kecik...

the legend berkata...

ya, selamat balek kampong kepada semua kaengkawan kita yang dah lama tak berjumpa... yeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaa

Shima berkata...

cehh...tol 4 kupang ja!

Mister Amien berkata...

salam aidilfitri..

1) Selamat menyambut raya bersama isteri tercinta (baru)
2) Selamat menyambut raya bersama proton wira (tak berapa baru)
3) Selamat menyambut raya bersama Honda EX5 (lama)
4) Selamat menyambut raya bersama anak (tak lama lagi kot)

the legend berkata...

makaseh abg amin...

ya...

1. Istri - baru lagi ... sah jadi hakmilik kekal aku.. alhamdulillah

2. EX5 - lama, tapi dah jadi hakmilik kekal.. alhamdulillah

3. Wira - tak berapa baru - tapi dah jadi hakmilik kekal ... alhamdulillah

4. anak - belum ruzki...

hahahahahaahaha....
semua dah kekal... hang bila lagi hahaha . .

the legend berkata...

ya kak shimra...
tu lah kemudahan yang aku dapat...
balek kampong tak kena tol mahai2 .. lega2...

lalu jalan lama, syok oooooooooooooooooooooooo.... tgk kampung2, rumah2 org... port lumut, bendang.... ada masjid kiri kanan jalan, ada kedai tempat nak rehat.... dan lain2 lagi... syukur alhamdulillah

kartina berkata...

Selamat hari raya maaf zahir batin...
Raya mai la umah taiping ngan kulim xjauh mana dah...boleh aku tgk wife hang...
Hati2 dijalan raya...

the legend berkata...

super cat.............

wah, makaseh di atas uchapan raya yang penoh bermakna tu...
ya, kulim tak jauh, atas sikit parit buntaq tu ja...

hang x penah tgk istri aku lagi ka... naya nie... ermmmm....

Shima berkata...

hehe...pasaipa naya lak?

the legend berkata...

bukan apa.. super cat tak pernah tgk...
ermm aku rasa aku dah email kat hangpa gambaq aku knduri kan? hahaha

aku rasa dia nak tgk live kot.. hehehee

sue berkata...

salam aidilfitri buat en nan & ita... maaf zahir & batin dr km sekeluarga...

Ain berkata...

Slamat Hari Raya..dari saya dan suami...