Selasa, Februari 02, 2010

Bowling hujung minggu

Ahad lepas, 31 Jan 2010, kami pi menyerbu ARL Power Bowl lat Alamanda, saja ja organise game bowling geng kita-kita. Kira oklah, ramai jugak geng kita-kita yang hadir memeriahkan game hari Ahad lepas. kami start main kul 11.00 am. Bekas-bekas geng kita-kita pun ada yang datang join jugak.

13 ulasan:

Raptor 7 berkata...

uh, bowling adalah permainan yang menyeronokkan.. dan aku keciwa tidak dijemput sekali.. huhu

mar!ahaf!z berkata...

hadir ke alamanda, tp tak tau pun korang ada sana.. terserempak niza je.. hehe..

Nandre The Legend berkata...

hahahaha, saja ja kami organise benda nie untuk geng kita-kita = geng bukan rasmi la...

lain kali hangpa join na, dalam awai bulan mac..

yang nie kami saja test market.. tengok sambutan

Nandre The Legend berkata...

niza masa tu bawak anak dia sorang ja, dan laki dia pakai baju tshirt itam "make trouble"

SSulieana berkata...

ooo pasni ade lg ke?...harus aku pegi sorang2...sng sikit nk enjoy....hahahaha

musang coklat berkata...

sulia nak pi sorang? awat, nak enjoy lebeh la tu..
mentang2 laki dia jaga anak dia hari tu.

kali nie kita promote kat kawan2 yg peronah keroja kat library dulu untuk join sama..
kasi gempak sikit.

tema maseh sama: Geng Kita-kita

Lil^GriZzLe berkata...

carik Alamanda tak jumpa aritu setelah pusing 7pusingan. Oh Putrajaya memang not my place! ;P

Raptor 7 berkata...

musang coklat sapa yg terlepas kat sini ni??

kepada mereka2 yang kehilangan musang coklat yang pandai menulis blog, sila tuntut musang anda di kaunter sebelah pintu masuk.. hehehe

tayar soton berkata...

tu la dia, putrajaya
nie memang bandar teranchang tapi signboard dia kurang elok la walaupon cantik..

tu yang menjadikan org sesat dan makan langsat.
apa nak buat, inilah pusat pentadbiran kerajaan perskutuan bagi Malaysia..

gua kerja kat sini tapi rumah kat shah alam.

Tanpa Nama berkata...

terima kaseh raptor 7 macam cherita 7 lapih syurga, 7 lapih neraka, 7 lapih langit...

7 petala langit...

Raptor 7 berkata...

tujuh lapis langit
tujuh lapis bumi
dari hujung rambut
hingga hujung kaki
aku naik saksi pada cinta ini
walau seribu tahun akan kunanti
pasti di suatu hari
nyata segala janji
sempurnalah nikmat yang tak terbanding
apa jua walau segunung emas
takkan sama setitik kasih
yang kau tanda dijiwaku...

HANYA SETITIK KASIH (RAHMAT)

Raptor 7 berkata...

7 jenis lapisan atmosfera:

1.Troposfera
2.Stratosfera
3.Mesosfera
4.Termosfera
5.Eksosfera
6.Ionosfera
7.Magnetosfera

sekian.

metafora berkata...

amin seorang yang penoh dengan ilmu dan maklumat....

itulah seorang librarian yang berjaya.