Ahad, Februari 21, 2010

Kolam Ikan di Ulu Langat

Semalam, Sabtu (20 Feb 2010), aku n family join geng-geng CUCMS punya program di Ulu Langat. Macam biasa la, buat program tangkap ikan, bakaq dan makan. Ikan keli, jelawat, talapia merah adalah ikan yang ada kat situ. Masak tempoyak pulak menjadi salah satu menu lauk pada semalam ni. memang layan la.

Ayam panggang pon ada jugak, disponsor oleh seorang sahabat lain. So, far ada lebih kurang 20++ la yang hadir semalam nie. Ini termasuk tuan punya kolam ikan dan isteri.
Terima kaseh Pak Cik Wan... Ada ruszki kita jumpa lagi tahun depan.

Next item lepas tiu, ada yang plan nak pi Sungai Gabai, tapi aku tak pi la, ada hal lain kat Shah Alam. Lebeih kurang kul 3.00 pm, kami pon meninggalkan kolam tersebut.

Kolam ni terletak di area Batu 14, Ulu Langat.. Jalan dia ikut jalan nak pi Lembah Azwen Resort dan Felcra Semungkis.

5 ulasan:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

takdak feel la takdak gambaq...

Mr_Rizal berkata...

yea aa nan... takde gambar tak feel good...

Raptor 7 berkata...

seronotnya dia maken ikan bakaq cicah ayaq asem.. hehe

bapak kapten berkata...

gambaq nanti aku mintak kat member aku yang dok pegang kamera hari tu..

aku takdan nak ambek gambaq, sebab dok jaga kapten ahmad

PROJEK KELI KANVAS berkata...

Salam 1 Malaysia :)...nk tahu info sempoi dan best pasal ikan keli...mai singgah sini
http://kelipenang-aquamutiara.blogspot.com/