Ahad, Februari 14, 2010

Taman Mergastua Sultan Idris aka Zoo Taiping (Tepen)

Hari Sabtu lepas (13 Feb 2010), Kapten Ahmad Irfan telah berkunjung ke Taman Mergastua Sultan Idris atau lebih dikenali sebagai Zoo Tepen. Gambar-gamabr nie adalah sebahagian saja, manakala yang selebihnya ada dalam simpanan pemilik blog.


12 ulasan:

Raptor 7 berkata...

kapten ahmad sering meminta minta bapaknya agar membeli seekor rimau utk menjadi petnya...

"aduh sukar betul utk memenuhi permintaannya itu"... ujar bapak kapten.

old edwardian berkata...

wah, dia memang suka akan rimo...
oleh itu aku akan hadiahkan seekor rimo palsu untuk beliau..

aku lupa nak ambek gambor depan sekolah aku yang ada rimo tu...
kat logo sekolah pon jadiklah, ada jugak rimonya.

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

sampai hati apak kapten x ngajak maryam&co pegi sama2 ke tepen...

Seri Nuang Shah Alam berkata...

hahahahaahaahaha... amboi, pi PD masa raya cina bukan main posing tepi pantai, macam lagu amelina - pasir puteh tepi pantai, ombak laut berkejaran... hahahahaaa

Raptor 7 berkata...

aku ingin berkongsi dengan kalian semua tentang lirik lagu ini:

Bila tiba di pasiran pantai
Ombak menuju pantai merindu

Bila tiba waktu untuk kita
Melafazkan rindu yang bergelora

Sayangku aku rindu akan harum rambutmu
Berjurai bagai bayu layar di langit biru

Sayangku aku rindu akan belai tawamu
Semerdu bayu yang lalu huu...

Cintamu sehebat laut yang luas
Sesegar ombak yang memutih

Bercanda di pasiran pantai
Kita bersama memadu asmara
Cinta setia

Bercanda di pasiran pantai
Kita bersama memadu asmara
Cinta setia ( pasiran pantai)

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

hahaha adoi la..berbalas lirik lagu nampaknya korang nih...

yg posing tepi pandai tu maryam jek.. saya x bleh..dah cukup brown dah.... hahahaha

Raptor 7 berkata...

brown ke black? wahahahhahahaa

i like black because micheal jackson is black.

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

amien kejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nandre The Legend berkata...

kena SMT hari nie....
heheheeeh

micheal jackson, yeah...remember the time.

Adam Haqimi berkata...

aku br je gi taiping tapi tak sempat la gi zoo.gi interview SPP.dok sri malaysia.best..

taman tasek tepen berkata...

SPP stand for?

hehehe,

Tanpa Nama berkata...

I sell a boat-program which will help you to outwit auction and to win, initially the boat was created for the Scandinavian auction http://internet-aukcion.ru/ but now the program can work with similar auctions: gagen ru, vezetmne ru and with ten.
The program-boat stakes for you, i.e. for this purpose it is not necessary to sit constantly at the monitor. The boat can set time when it is necessary to stake, thus you as much as possible will lower expenses for rates, and as much as possible increase the chances of a victory.

The price of the program a boat for the Scandinavian auctions 20$

For the first 10 clients the price 15$

To all clients free updating and support.

Behind purchases I ask in icq: 588889590 Max.