Ahad, Mei 09, 2010

Ahmad dan family day




































Inilah sebahagian gambar masa buat family day seri nuang yang telah berlangsung siang tadi di Taman Pertanian Malaysia, Shah Alam. Ya, aktiviti start pagi sampai petang. Petang plak ada sesi karaoke dan ada jamuan hari jadi serta jamuan hari ibu. Semua orang penat dan tak bermaya. Anyway, inilah program yang bagus untuk sesebuah komuniti.

Setelah dua tahun dok kat sini, maka AJK penduduk telah berjaya organise program yang julung-julung kali diadakan ini. Syabas Seri Nuang

12 ulasan:

Shima berkata...

bagus la ada persatuan penduduk yg aktif camni...

Nandre The Legend berkata...

itulah dia, kami ambek inisiatif untuk mewujudkan ajk penduduk dan organised lain-lain program untuk komuniti..alhamdulillah perkembangan ok dan cun

refer http://serinuang.blogspot.com

Nandre The Legend berkata...

berkat usaha dan kerja yang tak pernah kenai arti penat, kami teruskan demi seri nuang terchinta...

hidup melayu hidup malaya

SSulieana berkata...

wah ijonye...aku mmg dh lame geram dgn budak kapten ni....eeeeee...nk cubit2 rase...

ahmad irfan berkata...

hahahahaha, hahahahahah

marilah mari wahai makcik suliea.

Raptor 7 berkata...

nandre, hidup hang selalu dipenuhi dgn family day je kan?? kejap kejap family day... baguih dok ada... haha...

mustakim berkata...

ok la tu...
sekurang-kurangnya benda macam nie penohkan aktiviti ujung minggu aku daaaaa...

hahahahaha...

biasa la kan, kita nie hidup dalam komuniti baru, kenalah buat macam nie, baru syok...

Mr_Rizal berkata...

nan.. ko patut buat team sukan, pastu ajak persatuan penduduk lain sparing... tak pun buat macam liga ke...!! tak yah tunggu mbsa...

ambil sukan yang mudah2... contoh sukan rakyat, sepak raga, galah panjang atau pun konda kondi... pasti lebih seronok...

sekadar cadangan...!!

raja idris mursidul azam shah berkata...

ya pak raja yang mulia,

kami memang dah plan akan adakan tournament sepak takraw dan futsal dengan pihak lembaga zakat selangor.

ini sebagai permulaan untuk tournament yang bakal menjelang tidak lama lagi.

hahahaha

pak raja, makaseh atas cadangan yang bernas tu.

raja chulan berkata...

buat permulaan kita buat yang dekat-dekat dulu maksudanya antara seskyen di shah alam nie, pastu dah terer baru la kita buat friendly dengan luar shah alam plak..

senang ada connection antara persatuan penduduk, barulah satu malaysia.

Raptor 7 berkata...

ramai betul keturunan raja geng ngan hang ye nan? teruja aku! haha...

pewaris harta gangga negara berkata...

aku kan kerabat raja perak start dari sultan idris dulu nie..

hahahaha..
gangga negara tu kampung aku daa