Ahad, Mei 23, 2010

Beatles dan Arabian Night
















Malam tadi aku pi dinner kat Sime Darby Convex, Bkt Kiara. Ini adalah annual dinner ofis wife aku. Tema semalam nie adalah 'Arabian Night'. Semua org pakai baju Arab la.. Penyanyi Arab, Yassin adalah artis jemputan malam tadi ni.

Tapi aku terjumpa ini bunting yang mengatakan ada persembahan 'Mersey Beatles' kat Sime Darby Convex tu pada 28 Mei 2010. Caya la...

10 ulasan:

Raptor 7 berkata...

Group apa ni? Klon The Beatles ker? hahaha..

George Harrison berkata...

hhahahahahaa, ya tepat sekali, Beatles dah tua, inilah antara peminat Beatles yang sanggup jadi Beatles...

at least ada pelapis Beatles yang asal..

tu dia.........

Mr_Rizal berkata...

member ku ada join band main lagu beatles... banyak gak show sekitar lembah klang yang diorang pergi... paling best, diorang dapat main kat planet hollywood, main lagu beatles sahaja...

Raptor 7 berkata...

hahahaha..
george harrison ngan harrison ford tu anak beranak ke? hahaha

Nandre The Legend berkata...

bukan, george harrison lagi tua...

Raptor 7 berkata...

george of the jungle??

peminat beatles berkata...

pak raja, apa nama band member hang tu? mesti layan kalau tgk depa dok main nie...

Raptor 7 berkata...

eh, ada sambungan la pulak entri ni ek tuan nandre..haha.

aku suka lagu Rindu Padamu nyanyian abg yassin, budak UM satu batch ngan kakak aku. =)

Mr_Rizal berkata...

band tu nama Revivals

peminat no 1 berkata...

the revivals, kalau ada gambaq band tu lagi best, aku buleh promote punya la