Isnin, April 11, 2011

Main apa tu Kapten?

Klik kat sini

17 ulasan:

SSulieana berkata...

amboi kapten...baju mcm nak main bola sepak tp tgn pegang bola sepak takraw...

amien7 berkata...

amboi kapten...
udoh panjang ye rambot deme.
ni mesti keroje aboh dia nih...

org malaya berkata...

bola takraw dan bat ping pong...

ate, teman udah kerat siket rambutnye tu..bukan main payah nak memotongnye...kerat yang depan je tu.

baju tu sebenornye menyahut seruan pasokan malaysia, hidup malaysia

Mr_Rizal berkata...

best gak tempat ko, banyak aktiviti sosial... yang best tu aktiviti sukan.

the legend berkata...

Ya, inilah satu usaha yang telah digembleng oleh rakan-rakan aku yang rata-rata suka akan muafakat dan kerjasama serta perasaan hendak kenal-mengenali antara satu sama lain.

lepas nie kami plan nak buat friendly dengan kumpulan lain plak..
maybe dengan group Serdang Boys plak ke?

kami pon telah rangka program-program lain seperti:

1. Hari kesihatan sekomuniti
2. Family trip
3. Sukan rakyat
4. Tournament Futsal

just name a few.

Kat sini geng-geng nie ramai yang suka sukan dan depa yang start semua nie sehinggalah dah buat dua kali friendly matches.

Bukan apa, ini nak bagi hidup kawasan kita dan kawan-kawan pon buleh join sekali dengan famili masing-masing.

Cuma aktiviti konvoi berkereta ja belum buat lagi setakat nie.

Mr_Rizal berkata...

ahha.. bagus. komuniti rumah baru ku masih baru. belum ada aktiviti yang betul2 menyerlahkan bakat penduduk. pulak lagi, kawasan perumahan kami penduduknya campur2. melayu india cina arab nigger dan sebagainya. ada tua ada muda dan mungkin kekangan tu yang buat komuniti kami sedikit perlahan.

the legend berkata...

Pak raja, hang dok mana la ni?

the legend berkata...

komuniti kami pon maseh baru dan muda, baru ja tiga tahun dok sini.

the legend berkata...

Kat kawasan aku nie, org layan mountain bike pon ramai, sebab dia punya track tu berbukit dan curam sikit, layan corner la geng-geng tu.

amien7 berkata...

aku layan lagu big mountain ~ oh baby i love your way je bro.. huhu

bukit larut berkata...

big mountain pon ok jugak bro, sebab ianya melambangkan penghargaan terhadap gunung-gunung di serata dunia.

itulah yang si muqarabbin buat tu, nak mendaki semua gunung-gunung tu macam dia panjat Mt Everest tu dulu.

memang menchabar usaha nie.

ya-ummi berkata...

Dah besar cap. ni, cute sungguh :)

Seri Nuang Shah Alam berkata...

makaseh ya ummi,
alhamdulillah

Seri Nuang Shah Alam berkata...

Ituklah dia pewaris harta bagi saudara nandre the legend.

Nandre The Legend berkata...

kapten dah nak masuk 3 tahun dah bulan June nie...

baincardin berkata...

tak sabar nak tunggu anak bole berjalan mcm ni. ^_^

penunggu istana berkata...

pelan-pelan bain, masa akan sampai